Stokke heeft het beste voor met je kind

Stokke, een familiebedrijf speciaal voor kinderen

Stokke is een Noors merk dat in 1932 opgericht werd door de familie Stokke. Sinds 2006 legt het merk zich toe op kinderstoelen, plooibuggy’s, draagdoeken, bedtextiel en babykamers.

Stokke is een merk dat wereldwijd verkrijgbaar is en innovatieve producten creëert in het belang van het kind. Elk product van Stokke werd ontworpen om de ontwikkeling van je kleintje te bevorderen en de band tussen ouder en kind te versterken. Stokke maakt er zijn missie van om unieke, functionele en aangename producten te ontwikkelen. Bovendien garanderen alle producten van Stokke het welzijn van zowel de ouders als de kinderen.

Tripp Trapp, de ster onder de kinderstoelen

Stokke is een gerenommeerd merk, vooral bekend voor zijn Tripp Trapp verstelbare kinderstoel.
Deze stevige houten stoel, ontwikkeld in 1972, bracht een ware revolutie in de wereld van kinderverzorging. Met zijn intelligente design staat de Trip Trap kinderstoel je kind toe vrij te bewegen terwijl hij samen met de andere familieleden aan tafel zit. Het zitje en voetstuk van deze stoel zijn verstelbaar in hoogte en diepte, op deze manier kan de Trip Trap mee evolueren met je kind. Verder is de Trip Trap stoel ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat hij perfect past in elk interieur.
De Trip Trap kinderstoel van Stokke is ook voorzien van verschillende accessoires die het comfort van je baby verbeteren zoals kussens, placemats, tablet, beugel en nog veel meer.