Laat je verrassen door het trendy assortiment van Suavinex

Van fopspeenketting tot flesje, met liefde en een oog voor mode gemaakt.

Responsive image

Modeaccessoires voor baby’s

Suavinex is een babymerk met als thuisbasis Alicante, Spanje. Het merk vormde fopspenen en fopspeenkettingen om tot echte modeaccessoires voor baby’s, en veroorzaakte hiermee een ware revolutie in de babysector. Bij Suavinex spelen design en een luxueuze uitstraling dan ook een belangrijke rol. Al hun producten zijn leuke accessoires die je gemakkelijk combineert. Bovendien geven ze de perfecte finishing touch aan de look van je baby.

Suavinex ontwerpt zijn producten met veel liefde én oog voor kwaliteit. Als expert in het creëren van veilige babyproducten, bracht het merk al een uitgebreid gamma op de markt.

De finishing touch voor iedere babylook

Denk fashion, denk hip. Suavinex bedenkt de meest innovatieve designs voor een trendy look van je baby. Zo staat hij of zij altijd in het middelpunt van de belangstelling! Fopspenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs, zodat ze perfect passen bij elke outfit van jouw kleine prins of prinses. De spenen zijn zo ontwikkeld dat ze de natuurlijke ontwikkeling van je baby’s tandjes en gehemelte niet in de weg staan. En om ze niet kwijt te raken, kan je ze met een fopspeenketting aan je baby’s kleertjes bevestigen. Net als de fopspenen zijn ook de kettingen in verschillende designs en kleuren beschikbaar. Handig om te combineren!

Waarom kiezen voor Suavinex?

  Europees
 • Alle producten zijn in Europa ontworpen en geproduceerd. Elk proces wordt van begin tot einde gecontroleerd.
 • Veilig
 • Suavinex is gecertificeerd en voldoet aan de normen ISO 9001 en ISO 14001 (door AENOR). Daarbovenop wordt Suavinex gesteund door de Spaanse vereniging van kindertandartsen (SEOP) en zijn alle producten vrij van Bisphenol A.
 • Kwaliteit
 • Alle producten worden uitgebreid getest en voldoen aan de veiligheidsnormen volgens CEN (European Committee for Standardisation).
 • Functioneel
 • Suavinex staat voor innovatie in functionaliteit, technologie en design. Fopspenen en zuigspenen worden geproduceerd in verschillende vormen (anatomisch, fysiologisch en rond), materialen, maten en designs.
 • Trendy
 • Als trendsetter transformeert Suavinex fopspenen, flessen en clips tot modieuze accessoires voor je baby. Om de 2 jaar wordt de collectie volgens de laatste modetrends gerestyled.

De borstvoedingscollectie Zerø.Zerø van Suavinex is nu beschikbaar

De collectie omvat de vernieuwde borstpompen met bijhorende accessoires én de anti-koliek flesjes Zerø.Zerø.

Borstpompen

De borstpompen hebben een handig formaat. Bij de elektrische borstpomp stel je de snelheid en zuigkracht afzonderlijk in. Dat is minder pijnlijk en comfortabeler.

Afkolven kan op verschillende manieren: in de klassieke bewaarcontainers, rechtstreeks in het flesje (standaard Suavinex-fles of Zerø.Zerø-flesje) of meteen in een bewaarzakje met schroefdop. Dankzij de meegeleverde houder en flesspeen kan je de melk, die werd opgevangen in het bewaarzakje, meteen aan je baby geven. Zo vermijd je verspilling van melk en oxidatie van de voedingsstoffen in melk door overgieten.

Zerø.Zerø anti-koliek flesjes

De innoverende Zerø.Zerø anti-koliek flesjes zijn het resultaat van een simpele observatie van de natuur. Zij bootsen zowel fysisch als functioneel de borst na. De fles is voorzien van een gepatenteerd anti-koliek zakje dat samentrekt wanneer de baby zuigt, net zoals de borstklieren dat doen. Er is geen lucht nodig van buitenaf om de vacuum te compenseren, een effectief systeem dat luchtbellen doet verdwijnen en helpt krampjes te verminderen.

De fysische gelijkenis van de fles met de borst, is terug te vinden in de nieuwe silicone speen. Deze bootst de natuurlijke tepel na in vorm, lente en gevoel. Dit zorgt voor een grotere flexibiliteit én esthetische gelijkenis met de huid. Deze flesjes zijn niet alleen perfect om te combineren met borstvoeding, ze zijn ook ideaal voor baby’s die krampjes hebben. De flesjes zijn ook aangewezen voor premature baby’s met een zwakkere zuigkracht.

Ze zijn beschikbaar in 180ml en 270ml en in 3 flows:

 • S : Slow Flow (traag debiet) voor de eerste dagen na de geboorte.
 • M : Medium Flow (gemiddeld debiet) de opvolger voor de Slow Flow.
 • A : (Aangepast debiet of “borstvoedingsflow”). Deze speen laat de melk vloeien volgens het ritme waarmee de baby zuigt, net zoals bij borstvoeding. Aangewezen in combinatie met borstvoeding en voor prematuurtjes!

Ontdek het volledige Suavinex assortiment