THULE

Bring your life

Thule helpt je om je kindje veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, en past perfect bij je actieve levensstijl. Er samen op uit trekken wordt supereenvoudig met Thule, of je nu in de stad of midden in de natuur woont...

Het Thule assortiment bij Dreambaby

Thule Sleek

De Thule Sleek is een flexibele en stijlvolle kinderwagen waarin je jouw kindje kan meenemen op avontuur in de stad. Of het nu een mono of een duo is, met zijn compacte formaat, geveerde wielen en lichte constructie is de Thule Sleek overal supercomfortabel. Bovendien zorgen het grote kantelbare zitje en de ventilerende kap met uitschuifbare zonneklep ervoor dat je kindje van elke rit zal genieten.

Voor kleine avonturiers

Met het Thule Yepp Nexxt fietszitje ontdekt je kindje de wereld vanaf je fiets. Het slimme, intuïtieve ontwerp - met functies zoals snel en stevig monteren en demonteren - garandeert jou en je jonge passagier een veilig, gemakkelijk en comfortabel ritje. Ook voor de komende jaren, aangezien je de voetriemen en -steunen kan verstellen op de groei van je kindje.

Verkrijgbaar in een mini en maxi uitvoering.

Scherm je kindje af van wind en regen met het Thule-windscherm. Of laat je kindje onderweg lekker rusten op de speciale stuurbekleding van Nijntje.*

* Accessoires enkel geschikt voor Nexxt Mini model.

Fietskar met vele gezichten

De Thule Coaster XT is een duurzame, veilige en comfortabele fietskar. Van zodra je je bestemming bereikt hebt, tover je hem bovendien om in een comfortabele wandelwagen. Deze fietskar biedt plaats aan 2 kindjes en is makkelijk op te vouwen en op te bergen.

Maak het je kindje onderweg extra comfortabel met handige accessoires zoals een regenhoes, voetenzak, baby hangmat en inlegkussen.

Sportief onderweg

De Thule Chariot Lite 2 is een lichtgewicht fietskar, jogger en wandelwagen die ontworpen is voor alle dagelijkse activiteiten. Met de apart verkrijgbare joggingkit bouw je jouw Chariot-fietskar eenvoudig om tot een kwalitatieve joggingkar.

Geschikt voor 2 kindjes vanaf 9 maanden. Wandelen met de Chariot Lite 2 kan al wanneer je kindje 1 maand oud is met de Thule Hangmat.