• Home
  • Merk: Angelcare
                   

Alle artikelen van Angelcare

Angelcare, for your peace of mind

Angelcare, de beschermengel van je baby

Het Canadese merk Angelcare maakt al sinds 1997 innovatieve babyproducten. Het is hun missie om met vernieuwende producten van topkwaliteit ouders de gemoedsrust te geven die ze verdienen. Angelcare wordt wereldwijd verkocht in maar liefst 60 landen en werd reeds bekroond met vele prijzen.

De meest bekende uitvinding van Angelcare is ongetwijfeld de Senor Pad. De babyfoon met sensor pad werd speciaal ontwikkeld zodat niet alleen de baby, maar ook de ouders op hun beide oren kunnen slapen. Voor ouders creëert deze babyfoon werkelijk magische momenten wanneer ze zien dat hun baby slaapt als een roosje, lekker veilig in zijn wiegje.

Artikelen (  1 - 14 van 14 )
:

Slaap op je beide oren dankzij Angelcare

Een babyfoon van Angelcare is het perfecte cadeau om toekomstige ouders mee te plezieren. Maak je keuze tussen verschillende modellen. Met de babyfoon AC420 hoor je perfect wat zich allemaal in de babykamer afspeelt. Wil je ook waken over je baby’s ademhaling? Kies dan voor een sensormatje dat je onder baby’s matrasje kan leggen. Speel helemaal op veilig met de Angelcare geluids- en bewegingsbabyfoon, waarin een hoop extra functies zitten inbegrepen en een sensormatje. Daarnaast biedt Angelcare ook een ruim assortiment aan kleurrijke luieremmers met een speels hoes.  

Slaap op je beide oren dankzij Angelcare