Alle artikelen van Bibi

Bibi – Fill your life with happiness

Het beste voor je baby met Bibi

Bibi is een Zwitsers merk dat al meer dan 75 jaar zorgt voor het geluk van je baby. Bibi ontwikkelde een hele reeks van producten die inspelen op verschillende noden van je baby, alsook zijn veiligheid garanderen. Ondertussen is Bibi uitgegroeid tot één van de meest succesvolle premiummerken op vlak van babyproducten en heeft het merk wereldwijd een goede naam.

Bibi staat garant voor hoge kwaliteit en Zwitserse precisie. Ze ontwerpen enkel de beste producten voor je kleintje. Dit doet Bibi samen met een team van wetenschappers en gezondheidsexperts zoals vroedvrouwen, tandartsen en logopedisten. Ook samen met moeders werkt Bibi onverstoorbaar verder aan het nog beter maken van de wereld voor baby’s. Het productengamma van Bibi gaat van fopspenen, flesspenen en bijtringen tot verzorgingsproducten.

Artikelen (  1 - 7 van 7 )
:

Een vrolijk babyleven

Maak je kleintje gelukkig met de fopspenen van Bibi. De bibi fopspenen blinken uit in hun slimme design. Dankzij hun zachtheid en flexibiliteit bieden ze het beste zuigcomfort. De luchtgaten bovenaan zorgen voor een comfortabele luchtcirculatie. En bovendien zijn de fopspenen zodanig ontworpen dat ze licht, ergonomisch en gemakkelijk hanteerbaar zijn. Kies de fopspeen die bij je baby past. De Bibi fopspenen zijn verkrijgbaar in 2 vormen en 4 maten, afgestemd op de groeifase van je baby. Daarnaast kan je ook je keuze maken tussen verschillende leuke kleurtjes en vrolijke designs.