Alle artikelen van Bopita

Bopita, zo wil ik slapen!

Kwalitatieve babymeubelen

Bopita is een Nederlands merk dat baby- en kindermeubelen fabriceert. Bopita wil ervoor zorgen dat je kind zich veilig voelt en heerlijk kan slapen. Daarom ontwikkelt Bopita steeds de meest kwalitatieve bedden en meubels voor in de kinderkamer. Bovendien groeien hun bedden mee met je kind van 0 tot 18 jaar. Alle Bopita meubelen zijn uiterst veilig. Ze worden gemaakt met kindvriendelijke lakken op waterbasis en hebben veilige sluitingen en ladegeleiders.

Bopita heeft een groot assortiment van houten meubelen met een eigentijds en kleurrijk uitzicht. Daarnaast garandeert Bopita een uitstekende prijs- kwaliteitshouding bij al zijn meubels.

Artikelen (  1 - 3 van 3 )
:

Heerlijk slapen in de Bopita babykamer

Verwen je kleine schat met de prachtige babymeubelen van Bopita. Van een meegroeibed heeft je kind jarenlang plezier. Dit babybed kan immers omgebouwd worden tot een normaal bed. Om je kleintje op te verversen komt een commode goed van pas. En je baby’s eerste kleertjes, die berg je op in  een 2- of 3-deurskast. Een commode, een bed en een kast zijn standaard inbegrepen in de 3-delige babykamer van Bopita. Daarnaast ontwikkelde Bopita ook een houten park waarin je kleintje overdag rustig kan spelen en dutten.