• Home
  • Merk: Studio 100
       

Welkom in de speelse en leerrijke wereld van Studio 100

Studio 100: plezier, ontwikkeling en veel meer!

Studio 100 is een Belgisch animatiemerk dat een succesvolle weg heeft afgelegd sinds zijn oprichting in 1996. Van televisie, themapretparken tot spulletjes voor het dagelijks leven, Studio 100 zorgt voor amusement in het leven van groot en klein! Met vrolijke personages als Kabouter Plop, Maya de bij of Bumba de Clown stimuleert Studio 100 de verbeeldingskracht bij kinderen en maakt hun fantasieën werkelijkheid.

Als ethisch merk ontwerpt Studio 100 leerzame producten voor jouw baby. Bovendien hebben hun producten ook een creatieve en innovatieve inhoud, plezier gegarandeerd voor je kleintje! Studio 100 is zeer betrokken bij het welzijn van je baby, daarom ontwikkelen ze enkel producten van de hoogste kwaliteit.

Alle artikelen van Studio 100

Artikelen (  1 - 4 van 4 )
:

Studio 100, van in de wieg tot in de keuken

Vul je baby’s wereld met zijn favoriete vriendjes van Studio 100. In de slaapkamer slaapt je baby heerlijk in met doudou’s en knuffels van Bumba, lekker warm ondergestopt onder een Bumba dekbedovertrek. Papjes eten is nu nog leuker voor je kleine spruit met bordjes, bekertjes, brooddozen van Maya de bij. Om te spelen kan je baby altijd rekenen op speelgoed gemaakt van zijn favoriete Studio 100 helden.