• Home
  • Merk: VTech
               

VTech, technologie speciaal voor kinderen

Speelgoed van VTech: spelenderwijs bijleren

VTech staat wereldwijd bekend voor zijn educatief elektronisch speelgoed. Al het speelgoed dat VTech ontwerpt is gebaseerd op onderzoek naar de motorische ontwikkeling van kinderen. In samenwerking met professionals creëert VTech slim speelgoed dat je baby’s intellectuele ontwikkeling stimuleert.

VTech is de marktleider in elektronisch speelgoed, hun producten bevatten microchips die ervoor zorgen dat je kinderen tijdens het spelen kunnen bijleren.  Het VTech babyspeelgoed zingt, spreekt, danst en stimuleert zo je baby. Ook als je kind iets ouder is kan het met behulp van VTech speelgoed het alfabet, wiskunde, wetenschappen en algemene cultuur ontdekken.

Alle artikelen van VTech

Artikelen (  1 - 20 van 20 )
:

VTech, goed voor de verstandelijke ontwikkeling van je baby

VTech heeft een uitgebreid gamma aan babyspeelgoed, aangepast aan de leeftijd en ontwikkelingsbehoeften van baby’s. Fietsen zonder trappers en loophulpjes helpen je kleine schat bij zijn eerste stapjes. Beertjes en interactieve poppen helpen je kleintje de verschillende lichaamsdelen te benoemen. Activiteitenspeelgoed leert je kind oorzaken en gevolgen te linken en door middel van telefoons kan je baby de echte wereld te ontdekken. Bovendien zijn de interactieve speeltjes van VTech steeds verkrijgbaar in de moedertaal van je baby.