Mode voor mini's met lief!

Modemerk lief! is er voor mama’s en baby’s die niet bang zijn om een beetje op te vallen. lief! is bovendien meer dan kleding: het groeide uit tot een heus lifestylemerk. Wij kozen Mathéo als fotomodel. Een vrolijke kapoen van 1 jaar die graag zijn stapjes oefent in zijn trendy outfit, geïnspireerd door de natuur.

Trendy dit seizoen

lief! geeft kleur aan de herfst. De kleuren voor de jongens zijn heerlijk stoer. Wat dacht je van grijs, petrol, jeans en rood met misschien wel een print van een stoere beer? 

Ook voor meisjes is het thema ‘winterwild’, met inspiratie uit de natuur. Favoriete kleuren zijn fuchsia, jeans, ecru en grijs. Leuke motieven zijn veren, herten, bijen en bloemen.

Bevalt dit merk jou? Je vindt de herfst-wintercollectie van lief! in alle Dreambaby-winkels, behalve in Aalst, Beveren, Bree, Leuven, Meslin-l’Évêque, Oostende en Roeselare.

De nieuwste trends vind je ook in onze webshop! Je vindt een ruime keuze babykleertjes, body’s en pyjama’s van deze 5 en andere merken in ons assortiment Kleertjes.