Mode: welkom in Winter Wonderland!

Ze zijn mini, allerschattigst en helemaal mee met de mode: Anna, Adam, Menno en Ella zetten de 4 wintertrends op een rij! Hou je klaar voor stoer roze, grappige quotes, knallende kleuren en verrassende prints.

Trends voor dit seizoen

Anna
Stoer roze bij Babyface
Deze winter mixen de meisjes bij Babyface roze hartjes, neon pink en stoere jeans, terwijl de jongens kattenkwaad uithalen in hun favoriete sweater met boomhutten en uilen. Voor kids met karakter!

Menno
Kleurenmix bij Noppies
Al meer dan 20 jaar staat Noppies bekend om vlotte en comfortabele kleertjes, gemaakt van de zachtste materialen. Deze winter springen vooral de vrolijke kleurenprints voor lekker eigenwijze ukkies in het oog.

Ella
Verrassende prints bij Feliz by Filou
Speciaal voor de allerkleinsten is Feliz by Filou in het leven geroepen door Filou & Friends. Denk aan supercomfy stofjes en handig combineerbare stuks, deze winter overgoten met een sausje van verrassende prints.

Adam
Funny quotes bij Z8
Hippe prints en grappige uitspraken? Bij Z8 vormen ze deze winter de basis voor een bijzonder grafische collectie. Mét grappige accessoires voor de allercoolste kids in town, zoals een speendoek in de vorm van een vlinderstrikje.

Bevallen deze merken jou?

Je vindt de herfst-wintercollecties van Babyface, Z8, Noppies en Feliz by Filou in alle Dreambaby-winkels.

Voor de nieuwste trends kan je ook terecht in onze webshop! Je vindt er een ruime keuze babykleertjes, body’s en pyjama’s.