Dreambaby wordt opnieuw een beetje groter en dat willen we natuurlijk vieren! Vier mee tijdens de feestweek van woensdag 1 t.e.m. zaterdag 11 december. Maak kans op mooie prijzen, neem deel aan leuke activiteiten en profiteer van straffe kortingen in onze gloednieuwe winkel aan de Leuvensesteenweg 15 in Zaventem.


Vier met ons mee!

Fotoshoot met PhotoInTheBox

Laat je kindje(s) gratis fotograferen door een professionele fotograaf van PhotoInTheBox!

Wanneer? Vrijdag 3/12, zaterdag 4/12 en woensdag 8/12/2021

Maak een afspraak

Infosessie babyslaapcoach

Lise Dullaerts, vroedvrouw en slaapcoach, verdiepte zich 6 jaar lang in het slaapritme van jonge kinderen. Tijdens de infosessie deelt ze heel wat praktische tips om je kindje beter te doen slapen.

Wanneer? Zaterdag 11/12, van 10 tot 11.30 u.

Schrijf je in

Expert Maxi-Cosi

Heb je je oog laten vallen op iets van Maxi-Cosi, maar twijfel je nog over hoe je het moet gebruiken? Onze Maxi Cosi-expert geeft advies en helpt je graag op weg.

Wanneer? Zaterdag 4/12

Maak kans op een reisbed van AeroMoov

Kan jij het snelst ons reisbedje opzetten? Doe mee aan de wedstrijd op 1/12 in de winkel en wie weet ga jij met een AeroMoov-reisbed t.w.v. € 149 naar huis!*

Een feestweek boordevol voordelen

Korting babyworkshop Colruyt Group Academy

Samen met Colruyt Group Academy organiseren we heel wat leuke workshops voor jou en je kindje. Benieuwd naar het aanbod? Breng een bezoekje aan de Colruyt Group Academy-stand en krijg naast alle info ook korting op je volgende babyworkshop.

Ontvang een goodiebag vol leuke verrassingen

Ga met je aankopen naar de kassa en ontvang een goodiebag vol leuke verrassingen, waaronder een waardebon van € 10 voor je volgende aankoop. Opgelet: er zijn maar een beperkt aantal goodiebags, op tijd zijn is de boodschap!

Gratis luieremmer van Korbell t.w.v. € 19,95

De eerste 50 lijstleggers in Dreambaby Zaventem krijgen er gratis een superleuke luieremmer van Korbell t.w.v. € 19,95 bij.**

Maak kans op een Joolz Day+ kinderwagen

Sta je te popelen om samen met je kindje de wereld te verkennen? Doe mee aan de wedstrijd en maak kans op een Joolz Day+ kinderwagen met voetenzak en verzorgingstas (t.w.v. € 1413,90).***

Win een mamaRoo-babyswing

De mamaRoo-babyswing­ van 4moms vormt een knus en veilig plekje voor je kindje. Spring binnen in Dreambaby Zaventem en maak kans op een mamaRoo-babyswing van 4moms (t.w.v. € 329).***

Profiteer van exclusieve promo’s

Profiteer van mooie kortingen en straffe promoties op een ruim aanbod artikelen in de winkel! Onze babyspecialisten staan klaar om je in Zaventem te verwelkomen.

* Wedstrijd alleen geldig in Dreambaby Zaventem op 4/12/2021. Door deel te nemen, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement dat in de winkel ligt. Er wordt slechts één deelname per persoon aanvaard.

** Actie alleen geldig voor de eerste 50 geboortelijsten die gelegd worden in Dreambaby Zaventem van 1/12 t.e.m. 11/12/2021. 1 gratis Korbell Luieremmer (art. nr. 780760) per geboortelijst. Je mag geen 2 geboortelijsten leggen. Niet inwisselbaar tegen contant geld.

*** Wedstrijden alleen geldig in Dreambaby Zaventem van 1/12 t.e.m. 12/12/2021. Door deel te nemen, verklaar je je akkoord met het wedstrijdreglement op dreambaby.be. Er wordt slechts één deelname per persoon aanvaard.