Originele geboortekaartjes & doopsuiker: dé perfecte match!

De geboorte van jullie kleine schat komt steeds dichterbij. Jullie willen natuurlijk het allermooiste geboortekaartje voor jullie baby. En ook de doopsuiker moet nog gekozen worden … Maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Kies voor doopsuiker in dezelfde stijl als jullie geboortekaartjes!

Wij ontdekten een webshop die dat mogelijk maakt. Tadaaz.be heeft niet alleen een ruim aanbod aan originele geboortekaartjes die je zelf kan personaliseren, maar ook de mogelijkheid om bijpassende doopsuiker uit te kiezen.

Nog wat inspiratie nodig? Hier vind je de 5 meest originele ideetjes voor geboortekaartjes en doopsuiker.

Een bijzonder kindje? Een bijzonder kaartje!

Een geboortekaartje uitkiezen is niet eenvoudig. Kies een kaartje dat volledig bij jullie past: gebruik jullie favoriete kleuren en lettertypes, laat de naam van jullie kindje helemaal schitteren in leuke goudfolie … de mogelijkheden zijn eindeloos! We lijsten met plezier de meest originele opties voor jullie op.

1. Ecologische kaartjes

Ecopapier is helemaal terug van weggeweest! Het zorgt op een moderne manier voor een vintage look. In combinatie met zwarte foliedruk of goudfolie krijgen jullie een prachtig eindresultaat! Of wat dacht je van dit leuke babypaspoort? Een originele manier om de geboorte van jullie kindje aan te kondigen!

2. Beestige kaartjes

Geboortekaartjes met dieren zijn altijd een gigantisch succes! Op tadaaz.be vinden jullie heel wat leuke kaartjes met schattige diertjes. Panda’s, vosjes, uiltjes, flamingo’s of de hele zoo? Alles kan! Hoe meer beestjes, hoe leuker. Welk diertje is jullie favoriet?

3. Schitterende kaartjes

Goudfolie is dé ultieme sparkle voor het design van jullie geboortekaartje! Je kan er verschillende richtingen mee uit: laat de naam van jullie baby schitteren in gouden letters of kies voor een subtiele touch of gold van stipjes, een regenboog of blaadjes … Wat je ook kiest, jullie kaartje schittert sowieso bij iedereen thuis!

4. Bohemian kaartjes

Van een boho geboortekaartje wordt iedereen vrolijk. Felgekleurde bloemen of zachte pasteltinten zetten jullie oogappel dan ook meteen in de bloemetjes. Vrienden en familie kunnen ongetwijfeld niet wachten om jullie kleine schat te ontmoeten.

5. 3D-kaartjes

Dit houten opplakmotief geeft een bijzondere touch aan jullie geboortekaart! Kies uit schattige voetjes, een leuk vliegtuigje, een vosje of een kroontje voor de komst van jullie prins(es)je. Met dit geboortekaartje kom je ongetwijfeld origineel uit de hoek!

Combineer met de mooiste doopsuiker

Wat is er leuker dan een totaalplaatje waarbij jullie geboortekaartjes matchen met de doopsuiker? Bij Tadaaz zijn er tal van mogelijkheden om je doopsuiker te verkrijgen in dezelfde stijl als je geboortekaartjes. Dit zijn de leukste opties!

1. Kubusdoosjes & snoepzakjes

Leuke kubusdoosjes en snoepzakjes ontwerp je in 1, 2, 3 op tadaaz.be. Kies voor hetzelfde thema als je geboortekaartjes en personaliseer de pakjes met de naam van jullie kindje. Pas de kleuren en lettertypes aan, voeg een foto of leuke symbooltjes toe en je bent helemaal klaar!

2. Magneten & badges

Pimp de doopsuiker met zelfontworpen magneten of badges! Je kan magneten combineren met leuke blikken doopsuikerdoosjes, of de badges bevestigen op schattige stoffen zakjes. Heb jij nog een origineel idee? Laat het ons zeker weten of stuur ons een foto!

3. Zeg het met een bloemetje

Wie meer wil dan alleen de klassieke doopsuiker houdt vast en zeker van deze schattige bloempotjes! Personaliseer een leuke bloempotwikkel, kies een leuk plantje en fleur zo het huis van jullie vrienden, familie en collega’s op! Een mooi cadeautje van een bloem van een kind! ;-)

4. Presenteer je doopsuiker in stijl

Kunnen jullie niet kiezen uit al die leuke ideetjes om doopsuiker te verpakken? Geen probleem, combineer ze! Zo kunnen bezoekers kiezen wat ze zelf leuk vinden. Deze mooie presentatiedoos met geboorteposter (in hetzelfde ontwerp als je geboortekaartjes) zorgt voor het ideale totaalplaatje. Bovendien kan je de presentatiedoos later gebruiken als opbergdoos voor bijvoorbeeld babyspullen of foto’s. Handig!

5. Een bijzonder bedankje

Wil je de meter, peter, oma of opa van je kindje bedanken voor hun steun, hulp of leuke cadeautjes? Denk dan aan een bijzondere attentie zoals deze mooie mok, koekjestrommel of dienblad met een foto van hun oogappeltje erop. Dat wordt gegarandeerd een succes! Op tadaaz.be vind je nog meer originele, gepersonaliseerde geschenkjes