Een kindje krijgen is een van de meest bijzondere momenten van je leven. Je voelt je dolgelukkig én kwetsbaar tegelijk. Om dit nieuw hoofdstuk goed in te luiden, richt Dreambaby al haar aandacht op jou. Er staan namelijk heel wat eerste keren voor de deur: de eerste keer thuis, de eerste wandeling, het eerste badje en zo veel meer. Bij Dreambaby staan we klaar om je op elk moment te inspireren, te begeleiden en te helpen kiezen.

Persoonlijk advies op elk moment

Onze babyspecialisten nemen, wanneer het jou best past, uitgebreid de tijd om op je vragen te antwoorden, brengen je op ideeën en houden rekening met al je wensen. We begeleiden je met plezier zodat jij tijd hebt om te genieten van deze periode.

Videocall, comfortabel en makkelijk

Plan een videocall

Persoonlijke afspraak in de winkel

Maak hier je afspraak

Community voor toekomstige ouders: Baby onderweg | najaar 2022

Word gratis lid

Onze geboortelijst maakt het je makkelijk

Start je geboortelijst in de winkel of via videocall en laat je door een van onze medewerkers adviseren. Of surf naar lijst.dreambaby.be en ga zelf aan de slag! Je beheert je lijst makkelijk zelf, en past ze aan naar jouw wensen.

Start je geboortelijst

Altijd dichtbij

Bij Dreambaby staan we op elk moment voor je klaar. Een geboortelijst leggen, een cadeautje kopen of shoppen voor je baby … Met een uitgebreid netwerk aan winkels en een webshop, is Dreambaby altijd voor iedereen bereikbaar.

Vind je dichtstbijzijnde winkel

Supersnel afhalen met Click & Collect

Heb je je favoriete artikel gespot en is wachten niets voor jou? Check met Click & Collect of het beschikbaar is in je Dreambaby-winkel of DreamLand met Dreambaby-shop en onze winkelmedewerkers leggen het 3 uur na je reservatie voor je klaar. Je vindt online onder meer een grote selectie babykleding die je gemakkelijk kan reserveren met Click & Collect.

Meer over Click & Collect

Online shoppen

Je vindt op dreambaby.be alles wat je nodig hebt voor je kindje, waaronder onze laatste nieuwigheden en een ruimer assortiment. Ga naar onze webshop, plaats je bestelling en haal je pakje af in een Colruyt of OKay-afhaalpunt in je buurt. Of laat je bestelling thuis leveren.

Thuislevering

Heb je grote of zware artikelen gekocht? Dreambaby levert ze aan huis van maandag tot en met zaterdag. Superhandig!

Meer info

Bedrijfsgegevens

Dreambaby nv
Edingensesteenweg 196
1500 Halle
BTW-BE-0472.630.817
Tel: 02 363 56 65
Fax: 02 360 02 07

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Of wil je ons direct contacteren?

Contacteer ons

  • Via Facebook
  • 02 363 56 65
  • Contactformulier