Creëer de babykamer van je dromen

De babykamer inrichten is een tof project om helemaal naar de komst van je kindje toe te leven. En we inspireren je graag om van je baby’s plekje een droomkamer te maken. Snuister rustig rond in deze catalogus met de nieuwste stijlen, trends, verftips, DIY-ideetjes én een handige checklist. Neem ook een kijkje op onze website of kom eens langs in onze winkels. Bij Dreambaby vind je zeker je ideale babykamer!

De babykamer inrichten is een tof project om helemaal naar de komst van je kindje toe te leven.

Keuze en kwaliteit, voor een scherpe prijs

We hebben voor jou een ruime selectie babykamers van topkwaliteit uitgekozen. Verschillende merken, verschillende stijlen, verschillende prijsklassen … Je vindt bij ons al een trendy babykamer vanaf € 525! Een volledige kamer bestaat uit een baby- of meegroeibed, een commode en een kleerkast. Heb je een babykamer gekocht? Dan hoef je niet lang te wachten om ze in te richten. Want de meeste kamers kunnen we binnen de twee weken leveren. En je krijgt natuurlijk ook op alles twee jaar garantie.

Altijd -10 % op babykamersets

Bij Dreambaby krijg je met je Xtra-kaart altijd 10 % korting bij aankoop van een volledige babykamer. Je krijgt de korting in de vorm van een geschenkkaart die je kan besteden bij Dreambaby.*

7 tips voor de mooiste babykamer

Hoe maak je van de ruimte die straks de babykamer wordt een leuk slaapplekje?

Bekijk de 7 tips

Wat je zelf doet, doe je beter!

Een leuke DIY gezien in een van onze babykamers? Ga makkelijk zelf aan de slag!

Aan de slag!

Persoonlijk advies

Heb je hulp nodig bij het kiezen van de babykamer? Heb je nog vragen over het materiaal of de afwerking? Wil je de babykamer in het echt zien? Je kan terecht in je Dreambaby-winkel of bij onze Advieslijn. Onze medewerkers nemen graag de tijd om op je vragen te antwoorden en houden rekening met je wensen. Zo ben je bij Dreambaby op elk moment zeker van je zaak!

*Actie geldig bij aankoop van een babykamerset in alle Dreambaby-winkels en Dreambaby Shops bij DreamLand op vertoon van je Xtra-kaart of -app en via dreambaby.be. Niet cumuleerbaar. Zet je een babykamerset op je geboortelijst, dan krijg je de 10 % korting als geschenkkaart bij het afsluiten van je lijst. De 10 % korting op babykamersets is niet cumuleerbaar met de geboortelijstkorting van 10 %. Max. 2 weken na de aanhuislevering van je babykamer ontvang je een e-mail met jouw geschenkkaart. De geschenkkaart is 6 maanden geldig op het volledige assortiment van Dreambaby. Niet inwisselbaar tegen contanten.

Onderstaande babykamers zijn ook te verkrijgen op bestelling:

Vind je je droomkamer niet in ons vast assortiment? Kijk dan zeker eens naar onze babykamers op bestelling. Om je favoriete babykamer te bestellen ga langs in je Dreambaby-winkel of bel onze Advieslijn.

Je droomkamer niet gevonden? Vraag aan een medewerker in je Dreambaby-winkel of bel onze Advieslijn om je favoriete babykamer te bestellen.

Gratis thuislevering

Koop je een volledige babykamer, dan krijg je van ons een gratis thuislevering cadeau.

Meer info
Joy