Reviews

Bekijk hieronder hoe onze klanten de Dreambaby-service in onze winkels & webshop ervaren.


heel behulpzaam zeer vriendelijk, heel goede uitleg en veel personeel aanwezig.

25/04/2023


Het team in Dreambaby Tienen is fantastisch. Het zijn stuk voor stuk warme, vriendelijke mensen die oprecht begaan zijn met hun klanten. Zelden zo hartelijk geholpen in welke winkel dan ook.

21/04/2023


Er wordt tijd genomen voor een rondleiding in de winkel. Tevens ook goed woordje uitleg over de babyspullen. Zeker handig bij een eerste kindje.

Goede service. Veel zaken gecentraliseerd, duidelijke info, dichtbij, en het telefoontje bij aanvang maakt het allemaal een tikje persoonlijker. Een duidelijke organisatie en structuur.

18/04/2023


Zeer vriendelijke medewerkers in Leuven! Geven goede uitleg en nemen de tijd voor u wat ik toch zeer belangrijk vind bij een eerste kindje. Stelt mij ook gerust

18/04/2023


Vriendelijk geholpen door de kassiersters, maar jammer dat het (letterlijk) grootste stuk van de bestelling er nog niet was, hoewel we daar bericht van gekregen hadden

15/04/2023


wij kwamen langs omdat daar een lijst lag maar wat ons vooral een 10 waard is komt door de vriendelijkheid en de dienstbaarheid van de persoon die ons hielp bij de aankoop.

12/04/2023


An en Elien hebben ons zeer goed geholpen tijdens het aanleggen van de geboortelijst maar ook nadien voor aanvullende informatie! Ze zijn beiden heel erg vriendelijk en empathisch. Alleen al voor hen, stuur ik vriendinnen graag door naar Dreambaby Beveren!

08/04/2023


Nieuwe winkel zoeken in Halle In de omgeving van Az Halle Want waar winkel nu is, is het ONMOGELIJK je auto te parkeren

08/04/2023


Meer duidelijkheid als er stickers (laatste stuk) gebruikt worden. 20% korting op aangeduide prijs? Heb ik niet gemerkt op mijn rekening... Verkoopster twijfelde / wist het precies ook niet goed.

31/03/2023


Heel kleine winkel waar het moeilijk is om keuzes te maken want alles staat bijna op elkaar gestapeld.

24/03/2023


klantvriendelijkheid of het nu een grote of kleine aankoop betreft; Beleefdheid personeel

30/03/2023


Ik vind het jammer dat ik geen melding/mail krijg wanneer er iets gekocht wordt van de geboortelijst. Ik ben wel enorme fan van jullie prachtige collecties en altijd vriendelijke service!

14/03/2023


Zeer behulpzaam. Geboortelijst gemakkelijk aan te passen. Groot assortiment van basisproducten

14/03/2023


Gemis van enkele gekende / betere merken in assortiment. Op website staan er timings vernoemd die niet kloppen met realiteit waardoor je items al dan niet koopt. Personeel in winkel - Dilbeek is super vriendelijk en enorm behulpzaam. Misschien andere / leukere manier zoeken om afgifte van gekochte items in leuk boekje mee te geven iov geprint papier _ zou helpen aan de dreambaby branding. Click and collect werkt goed. Uitstalling in winkels mist aan moderniteit - leuke uiteenzetting van jullie producten - gemis.

10/03/2023


Service is Oostende is Top! Enkel jammer dat er ons zelf niet meegedeeld wordt als er een artikel out of stock is. We wachten al sinds de aanmaak van de lijst op een artikel die maar niet binnen komt. ( nu al 5 weken ) Gelukkig was er een medewerker in oostende die dit nakeek op mijn aanvraag en het artikel uit een andere winkel zal laten overkomen. Ook als we alsnog artikelen willen toevoegen aan de lijst is de leverdatum 3 weken verder ...

09/03/2023


Ruime keuze van baby spulletjes en vriendelijk en behulpzaam winkelpersoneel!

09/03/2023


Een zeer ruime keuze. Alles is aanwezig voor de zorg van je baby. + ook zeer behulpzaam en vriendelijk personeel in Dreambaby Beveren!

08/03/2023


De stock is zeer beperkt. Veel zaken zijn niet meer beschikbaar en de nieuwe collectie is er ook nog niet volledig.

08/03/2023