Dreambaby en social media

Jij vindt Dreambaby vast superleuk! Anders zou je de weg naar onze website niet kennen. Maar wist je al dat Dreambaby ook actief is op social media? Aarzel dus niet om ons leuk te vinden op Facebook, ons te volgen op Twitter of in te checken in een van onze winkels via Foursquare. Inspiratie nodig? Bekijk dan zeker ook onze leuke prikborden op Pinterest.

Vind Dreambaby leuk op Facebook!

Word onze fan op Facebook! Je blijft op de hoogte van alle leuke of nieuwe producten en merken en krijgt af en toe een exclusieve kijk achter de schermen. We posten er ook de laatste acties, voordelen en wedstrijden. De beste artikels op dreambaby² krijgen een linkje op onze Facebook-pagina zodat je niets mist.

Heb je vragen over Dreambaby, onze producten of service, dan kan je die via onze Facebook-pagina stellen. Je kan er ook ervaringen over je zwangerschap, baby of peuter uitwisselen met andere Dreambaby-fans. Wanneer zette jouw kleintje zijn eerste stapjes? En wat eet hij of zij het liefst? Kom snel onze andere 55.000 fans vervoegen en vertel het ons!

Volg ons op Twitter

Krijg via Twitter razendsnel bericht over de leukste nieuwe producten of toffe collecties bij Dreambaby. We houden je op de hoogte van alle artikels, voordelen en wedstrijden van dreambaby² op dreambaby2.be en regelmatig krijg je te zien hoe het er bij Dreambaby achter de schermen aan toegaat.

Je kan ook met ons in gesprek gaan via Twitter. Een vraag, een probleem of een opmerking? Gebruik dan @dreambaby_nl en we beantwoorden je tweet. Wil je iets leuks over Dreambaby tweeten, gebruik dan zeker de hashtag #Dreambaby. We zijn benieuwd!

Laat je inspireren op Pinterest!

Dreambaby inspireert (toekomstige) mama's en papa's met originele pins op Pinterest. Ontdek de leukste (en meest handige) producten en ideeën voor je geboortelijst en voor de babykamer. Ook voor knutseltips en lekkere recepten kan je terecht op onze prikborden. Creativiteit troef! Breng snel een bezoekje en dompel je onder in een leefwereld vol stijl en flair voor je baby.

Volg ons op Pinterest

Check in via Swarm!

Via Swarm vind je makkelijk alle Dreambaby-winkels. En je kan ook vrienden en familie laten weten in welke winkel je bent. Tot binnenkort!