Paniek bij je kleintje, want zijn lievelingsknuffel is kwijt? Voor hem slapeloze nachten en voor jou als ouder vaak het begin van een moeilijke zoektocht naar eenzelfde knuffeltje. Daar maken we bij Dreambaby een einde aan met onze service: SOS Doudou. We houden altijd een stock achter de hand van onze eigen knuffeldoekjes.

Hoe SOS Doudou werkt

Dreambaby houdt exemplaren achter de hand van de doudous van huismerk Dreambee. Ook als de knuffel al een hele tijd uit het assortiment verdwenen is, hebben we er nog in onze noodstock. Dus zelfs als jij het knuffeltje niet meer in de winkel vindt, kunnen we die bij Dreambaby nog wel tevoorschijn toveren.

Wat je als ouder moet doen

Als de knuffel van je kleintje aan een onvoorziene wereldreis is begonnen, dan kan je eerst best kijken of hij nog gewoon in de winkel verkocht wordt. Is dat niet meer het geval, dan kan je in de Dreambaby-winkels of op de Advieslijn terecht (02 363 56 65). De doudou wordt dan opgestuurd naar een Dreambaby-, Colruyt- of OKay-winkel naar keuze. Daar betaal je gewoon aan de kassa.

Tip: Hang er een mooi verhaal aan

Voor je je kleintje en de nieuwe ‘oude’ knuffel herenigt, kan je een leuk verhaal verzinnen over de reis die doudou gemaakt heeft. Documenteer het met foto’s van doudou op het werk van mama, op de bus met papa of op de rug van de hond. Je kan de foto’s tonen bij het blij weerzien.

Beter voorkomen: koop ineens twee doudou’s

Eigenlijk hopen we dat je deze service niet nodig hebt, want verloren knuffels zijn nooit leuk. Daarom kan je de lievelingsknuffel van je kleintje maar best meteen twee keer kopen. Zo heb je altijd een back-up. Zorg dat ze gelijk verslijten door regelmatig af te wisselen, of door er eentje bij de kinderopvang te leggen. Raakt een van de twee knuffeldoekjes kwijt, dan kan je nog met de andere verder tot je een vervanger kan afhalen met de SOS Doudou-service.

Welke knuffeldoekjes?

De SOS Doudou-service geldt op de doudous van het huismerk Dreambee.

Dit artikel is niet meer beschikbaar in de webshop. Je kan het wel nog bestellen via de Advieslijn:


578485 Knuffel met doudou aapje 578476 Dreambee Doudou knuffeldoekje circus 631795 Dreambee Doudou Otto rood 631794 Dreambee Doudou Otto geel


Deze knuffeldoekjes zijn nu nog te koop in onze webshop en in de winkels:


699010 Dreambee Doudou Ayko met nootje 699012 Dreambee Doudou Ayko 780607 Dreambee Doudou Niyu 780606 Dreambee Doudou met knuffeltje Niyu