Veiligheidsprobleem bij rode Dreambee Otto doudou

Uit voorzorg roepen we onze rode doudou van Dreambee Otto terug.

We stelden vast dat in zeldzame gevallen het strikje bovenaan de knuffel kan loskomen. Daarom halen we het product uit de rekken.

doudou

Het probleem heeft alleen betrekking op het artikel met lotnummer 150710. Je vindt het lotnumer op het etiket dat aan de knuffel hangt:

lotnummer

Wat als je de doudou kocht of via je geboortelijst kreeg?

Breng het artikel voor 31/3/2017 terug naar je Dreambaby-winkel of DreamLand-winkel met Dreambaby Shop. Je krijgt in ruil een waardebon ter waarde van de prijs van de aankoop. Of kan je kindje zijn doudou echt niet missen? Knip dan zelf het strikje van de knuffel af om het probleem op te lossen.

Staat de doudou nog op je geboortelijst bij Dreambaby?

Dan schrappen we het artikel van je lijst. Is de doudou al betaald, maar nog niet afgehaald? Dan schrappen we hem en zetten we een geschenkcheque ter waarde van hetzelfde bedrag op je geboortelijst.

In alle bovenstaande gevallen krijg je als betrokken klant ook een e-mail van ons om je te informeren over het probleem.

Voor vragen of meer info kan je altijd terecht bij onze Advieslijn op 02 363 56 65, via advieslijn@dreambaby.be of in je Dreambaby- of DreamLand-winkel met Dreambaby shop.

Wij excuseren ons oprecht voor het ongemak.