Onze top 10-cadeaus voor (toekomstige) mama's
INSPIRATIE

Onze top 10-cadeaus voor (toekomstige) mama's

Er zijn zoveel gelegenheden om cadeautjes uit te delen. Wil je een (toekomstige) mama in de bloemetjes zetten? Check hier onze top 10-cadeau-ideeën!

 1. Verzorgingstas

  Een verzorgingstas is onmisbaar voor elke mommy (to be). Van kraamafdeling tot wandeling in het bos… Waar mama gaat, gaat de verzorgingstas mee. Een vaste waarde op stap!

 2. Babydagboek

  Baby’s eerste lachjes, hapjes en stapjes… Het gaat allemaal zo snel voorbij. In een babydagboek kan mama alle kostbare herinneringen aan die eerste keren en mijlpalen noteren. Een geschenk om voor altijd te koesteren!

 3. Geschenkset met verzorgingsproducten

  Een zwangerschap kan stresserend en overweldigend zijn. Leg de (toekomstige) mama daarom extra in de watten met een geschenkset vol natuurlijke verzorgingsproducten. Ideaal om te ontspannen!

 4. Cadeaubon van Colruyt Group Academy

  Op zoek naar een origineel cadeau? Verras mama met een cadeaubon voor een workshop bij Colruyt Group Academy. Je vindt er heel wat interessante workshops voor (toekomstige) ouders. Ontmoet andere ouders, krijg advies, leer bij en geniet!

 5. Positionerings- of borstvoedingskussen

  De beste vriend van elke zwangere vrouw? Een borstvoedingskussen. Zo’n kussen ondersteunt het lichaam en helpt mama een comfortabele slaaphouding vinden. Het ideale geschenk tijdens de zwangerschap, maar ook na de geboorte zorgt het kussen voor een comfortabele houding tijdens het voeden.

 6. Gipsafdruk voor baby

  Baby’s groeien ontzettend snel. Een tastbare herinnering aan de babyperiode is dan ook van onschatbare waarde. Met een gipsafdrukset kan je de afdruk van baby’s kleine handjes of voetjes vereeuwigen. Een mooie herinnering voor later!

 7. Gipsafdruk voor mama

  Kies voor een origineel en persoonlijk cadeau met een gipsafdruk voor de toekomstige mama. Met zo’n kit kan ze makkelijk een afdruk maken van haar zwangere buik. Een uniek souvenir aan de zwangerschap!

 8. Memory box

  Na enkele maanden heeft mama ongetwijfeld al talloze souvenirs en herinneringen aan haar baby bijeengeraapt. Eerste schoentjes, eerste fopspeen, eerste haartjes… In een memory box kan ze alle mooie herinneringen op één plaats te verzamelen.

 9. Boek over zwangerschap

  Voor de eerste keer mama worden, voelt als een sprong in het onbekende. Het is allemaal ontzettend spannend, maar een toekomstige mama zit vaak ook met heel wat vragen. Over haar zwangerschap én over het leven als kersverse mama. Een boek over zwangerschap of ouderschap kan haar vragen beantwoorden, eventuele angsten wegnemen en haar met een gerust gemoed doen uitkijken naar de komst van haar kleine wondertje.

 10. Koffietas

  Ook met een leuke koffietas sla je de bal nooit mis. Kies voor een mok met ludiek opschrift om mama al van bij het begin van de dag een glimlach op het gezicht te toveren.

Shop meer originele cadeaus
Onze top 10-cadeaus voor (toekomstige) mama's
Onze top 10-cadeaus voor (toekomstige) mama's
Onze top 10-cadeaus voor (toekomstige) mama's
Onze top 10-cadeaus voor (toekomstige) mama's