Veilig in het water

       
Artikelen (  1 - 10 van 10 )
:

De allerhoogste baby veiligheid in water? Die vind je met Dreambaby!

Niets is leuker voor je baby dan naar hartenlust te pletsen en spetteren in het water. De aantrekkingskracht van een verfrissende plons is zeker in de zomer onweerstaanbaar. Met onze producten voor optimale baby veiligheid in het water, hoeft jouw kleintje zich absoluut niet in te houden! De pret kan niet op, terwijl jij in alle vertrouwen toekijkt. Met deze topartikelen spelen alle kinderen veilig in het water. De materialen zijn bovendien perfect afgestemd op de gevoelige babyhuid. Je kindje ervaart niet het minste ongemak, terwijl hij de tijd van zijn jonge leventje heeft!

Jouw baby veilig in het water? Kies uit een weelderig assortiment!

Spelen in het water is niet alleen prettig, het is ook gezond en leerrijk. Om deze waardevolle nieuwe prikkels optimaal te ondersteunen, voorzie je best enkele onmisbare veiligheidsartikelen. Uiteraard hebben we in onze webshop alle nodige stukken in iedere maat:

  • Zwemvestjes voor verschillende leeftijden
  • Zwembandjes in alle kleuren en maten
  • Grote zwembootjes/-banden waarin je kindje veilig ronddobbert

Hoe beter je kindje went aan water, hoe vlotter ook later het zwemmen zal verlopen. Alweer een belangrijk voordeel rond veiligheid, ook op latere leeftijden dus!

Vergeet met al die verkoelende waterpret niet dat de zon ondertussen stevig schijnt. Veilig in het water betekent dus ook: veilig in de zon!