Veiligheid tweelingen

                       
Artikelen (  1 - 35 van 35 )
:

Veiligheidsproducten voor meerlingen: kom nooit ogen of oren tekort!

Een meerling betekent ongetwijfeld dubbele verwondering en geluk, maar dus ook meer baby’s om in het oog te houden. Wees gerust, met het juiste materiaal hoeft dit absoluut geen opgave te zijn. Met de veiligheidsproducten voor meerlingen van Dreambaby hou jij permanent een alziend oogje in het zeil bij elk van je kleine schatten. Veiligheidsartikelen voor meerlingen kopen doe je natuurlijk niet overhaast. Wij deden voor jou in elk geval onze research al uiterst grondig. Dat merk je aan ons rijke én hoogkwalitatieve assortiment.

Bekijk al onze producten rond veiligheid voor tweelingen online!

Jouw ideale veiligheidsuitrusting bestaat uit babyfoons, camera’s, bewegings- en ademhalingssensoren… Speerpunten in ons gamma zijn betrouwbaarheid en nauwkeurigheid. Bij ons vind je het beste op de markt tegen aantrekkelijke prijzen. Zo weet jij meteen wie van jouw kids de slaap niet kan vatten, wie er wat onrustig ademhaalt of wie een nachtmerrie heeft. Even met je eigen ogen kijken? Daarvoor hoef je de andere kindjes op de kamer niet wakker te maken; je ziet het gewoon op het beeldscherm van je babyfoon. Ook sussen doe je makkelijk vanuit de zetel met de handige terugspreekfunctie.

Veilig aan tafel

Nog zo’n heikel puntje: wat is de beste kinderstoel? Zeker voor meerlingen kan je moeilijk de hele tijd elk kind aan tafel optimaal ‘monitoren’. Veilige kinderstoelen zijn dan absoluut cruciaal! Alles begint met maximale stabiliteit. Zo’n klein energiebommetje zet verrassend veel kracht bij het wiebelen; dat mag je nooit onderschatten. Bekijk op deze webshop welke kinderstoelen je online kan kopen, veiligheid gegarandeerd!