Alle baby- en reisbedjes in lijn met Europese veiligheidsnormen

Elk babybed en reisbed bij Dreambaby voldoet aan de strenge Europese veiligheidsnormen EN716. Bovendien waakt onze interne kwaliteitsdienst over de veiligheid van elk bedje zodat we enkel kwaliteitsvolle producten kunnen aanbieden. Daarbovenop voeren we voor onze babybedden van Dreambee actief eigen testen uit en werken we samen met externe labo’s om de veiligheid optimaal te garanderen.

Alle babybedden bij Dreambaby zijn gemaakt van stevige materialen en hebben geen scherpe punten of randen en onderdelen die uitsteken. De afstand tussen de spijlen van de babybedden liggen steeds tussen 4,5 en 6,5 cm. Bovendien wordt bij elk babybed en reisbed altijd een duidelijke handleiding meegeleverd.

Dankzij de babybedjes van Dreambaby heeft je baby zowel thuis als op reis steeds een veilige slaapplek.

664631

Hieronder vind je extra tips om het slaapplekje van je baby nog veiliger te maken.

  • Kijk bij een reisbedje altijd na of je het plooimechanisme goed vergrendeld hebt alvorens je je baby erin legt.
  • Check bij reisbedjes of je de plooimatras goed hebt vastgemaakt aan de bodem van het reisbed, zo zorg je ervoor dat de matras niet loskomt als je baby in het bedje ligt.
  • Voorzie bij een reisbedje een tweede plooimatras, zo ligt je baby niet alleen veilig maar ook extra comfortabel.
  • Kies altijd een stevige matras die goed past op het bed.
  • Plaats voorwerpen met risico op verstrengeling steeds op veilige afstand zoals de draad van de babyfoon, gordijnen of speelgoed met koordjes.
Bekijk ons assortiment babybedden