Altijd -10 % en gratis thuislevering bij aankoop van een babykamerset

Koop je bij Dreambaby een babykamerset met bed, commode en een 2- of 3-deurskast? Dan krijg je met Xtra 10 % korting én een gratis thuislevering van je babykamerset. De korting krijg je in de vorm van een geschenkkaart die je kan besteden bij Dreambaby.*

Ook als je losse babykamermeubels koopt, kan je die makkelijk thuis laten leveren. Je betaalt dan een leveringskost van € 35. Thuislevering is mogelijk tijdens de week of in het weekend, wat je goed uitkomt. Maak een afspraak in je Dreambaby-winkel of via onze Advieslijn. Alle info en voorwaarden over thuislevering vind je hier.

*Actie geldig in alle Dreambaby-winkels en DreamLand-winkels met een Dreambaby Shop, op vertoon van je Xtra-app of -kaart, en op dreambaby.be. Niet cumuleerbaar met de geboortelijstkorting van 10 %. Je krijgt de geschenkkaart per mail max. 2 weken na de thuislevering of afhaling van de babykamerset. Zet je een babykamerset op je geboortelijst, dan geniet je automatisch de 10 % geboortelijstkorting bij het afsluiten van je lijst.