WIN 1 van de 10 Alpine Muffy Baby gehoorbeschermers t.w.v. € 27,95
van 25/10 t.e.m. 26/12/2017

Bescherm je baby’s oortjes

Het gehoor van baby’s en peuters is erg kwetsbaar. Geluid is schadelijker dan je denkt. Investeer daarom in een oorkap voor je baby, die voorkomt gehoorschade, beschermt tegen overprikkeling door geluid en bevordert ongestoord slapen onderweg. Zo is je kindje goed beschermd als het gezellig met je meegaat.

Maak kans op 1 van de 10 Alpine Muffy Baby gehoorbeschermers t.w.v. € 27,95. Neem deel van 25/10 t.e.m. 26/12/2017.

De winnaars worden via mail gecontacteerd en kunnen hun prijs afhalen in hun Dreambaby-winkel. Niet gewonnen? Dan krijg je geen berichtje. Maar niet getreurd, je vindt snel nieuwe wedstrijden op dreambaby.be!

In samenwerking met


Alpine Hearing Protection
Alpine ontwikkelt al meer dan 20 jaar hoogwaardige gehoorbeschermers voor onder meer kinderen, uitgaanspubliek en mensen met slaapproblemen. Op die manier kan je nog meer genieten van het leven, zonder last te hebben van schadelijk of hinderlijk geluid. De innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten van Alpine zitten zeer comfortabel, zijn meerdere keren als beste getest en hebben bovendien de prestigieuze Red Dot Design Award gewonnen. Niets minder dan het beste voor jouw kleintje.