Welkom in onze babywinkel in Vilvoorde

Dreambaby Vilvoorde blijft open en bereikbaar tijdens de wegenwerken in Vilvoorde. Afhankelijk van waar je komt, zal je mogelijk een omleiding moeten volgen. De actuele situatie kan je altijd raadplegen op wegenenverkeer.be.

Adres

Schaarbeeklei 57,
1800 Vilvoorde

Telefoon

+32 2 331 12 97

E-mailadres

vilvoorde@dreambaby.be

Persoonlijk advies?


Maak hier je afspraak

 

Openings­uren

maandag

10:00 - 19:00

dinsdag

10:00 - 19:00

woensdag

10:00 - 19:00

donderdag

10:00 - 19:00

vrijdag

10:00 - 19:00

zaterdag

09:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Hallo, ik ben Dorien, teamleader van Dreambaby Vilvoorde en trotse mama van Brent. Mijn team en ik staan met een glimlach en veel plezier klaar om iedereen te helpen bij het maken van de juiste keuzes met de correcte info over onze producten. Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen in onze winkel.

Dorien, Teamleader
Dreambaby Vilvoorde

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Vilvoorde shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Vilvoorde

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Vilvoorde helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Vilvoorde

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio  Vilvoorde, Eppegem en Zemst? We verwelkomen je graag in Dreambaby Vilvoorde! Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Bij Dreambaby Vilvoorde kan je altijd rekenen op een scherpe prijs. Heb je ergens toch een lagere prijs gezien? Dan betalen we je het verschil terug.


Jouw geboortelijst bij Dreambaby Vilvoorde

Hoe werkt een Dreambaby-geboortelijst, wanneer start je ze en welke babyspullen mogen er zeker niet op ontbreken? Bij Dreambaby Vilvoorde kan je rekenen op persoonlijk advies, waar en wanneer het jou het beste past. Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online!


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Vilvoorde, Eppegem en Zemst maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Handig voor jou