Welkom in onze babywinkel in Zemst

Dreambaby Zemst verhuist! Vanaf 22/6 kan je ons vinden in onze gloednieuwe winkel naast Colruyt op de Schaarbeeklei 57 in Vilvoorde. Bekijk hier het feestprogramma.

Adres

Brusselsesteenweg 455
1980 Zemst (Eppegem)

Telefoon

027 57 64 82

E-mailadres

zemst@dreambaby.be

Openings­uren

maandag

10:00 - 19:00

dinsdag

10:00 - 19:00

woensdag

10:00 - 19:00

donderdag

10:00 - 19:00

vrijdag

10:00 - 19:00

zaterdag

09:00 - 18:00

zondag

Gesloten

Hallo, ik ben Dorien, teamleader van Dreambaby Zemst en trotse mama van Brent. Mijn team en ik staan met een glimlach en veel plezier klaar om iedereen te helpen bij het maken van de juiste keuzes met de correcte info over onze producten. Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen verwelkomen in onze winkel.

Dorien, Teamleader
Dreambaby Zemst

Wat kan je bij ons vinden?

Nieuwe trends, scherpe prijs

Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: bij Dreambaby Zemst shop je altijd de nieuwste trends. In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons huismerk, Dreambee. Tegen een scherpe prijs natuurlijk.

Jouw geboortelijst bij Dreambaby Zemst

Welke babyspullen koop je voor je eerste kindje, wat kan je hergebruiken voor een tweede kleintje en wat heb je allemaal nodig voor een tweeling? Dreambaby Zemst helpt je graag verder! Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online.

Welkom in onze babywinkel in Zemst

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio  Vilvoorde, Eppegem en Zemst? We verwelkomen je graag in Dreambaby Zemst! Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Bij Dreambaby Zemst kan je altijd rekenen op een scherpe prijs. Heb je ergens toch een lagere prijs gezien? Dan betalen we je het verschil terug.


Jouw geboortelijst bij Dreambaby Zemst

Hoe werkt een Dreambaby-geboortelijst, wanneer start je ze en welke babyspullen mogen er zeker niet op ontbreken? Bij Dreambaby Zemst kan je rekenen op persoonlijk advies, waar en wanneer het jou het beste past. Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online!


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Vilvoorde, Eppegem en Zemst maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Handig voor jou