Welkom in onze babywinkel in Waver

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio  Waver? We verwelkomen je graag in jouw Dreambaby-shop in DreamLand Waver! In onze DreamLand-winkels met Dreambaby-shop geniet je natuurlijk van dezelfde voordelen als in een Dreambaby-winkel. Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Van complete babykamers tot kinderwagens en alles voor het eerste badje: in jouw Dreambaby-shop in DreamLand Waver spot je altijd de nieuwste trends. Tegen een scherpe prijs, natuurlijk. Heb je ergens toch een lagere prijs gezien? Dan betalen we je het verschil terug.


Jouw geboortelijst in regio Waver

Hoe werkt een Dreambaby-geboortelijst, wanneer start je ze en welke babyspullen mogen er zeker niet op ontbreken? Bij jouw Dreambaby-shop in DreamLand Waver kan je rekenen op persoonlijk advies, waar en wanneer het jou het beste past. Kom langs in onze babyspeciaalzaak, boek een video call via WhatsApp of start je lijst vandaag nog online!


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Waver, maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!


Leuke to do's

Persoonlijk advies

Wil je rustig al je vragen kunnen stellen en krijg je graag wat extra uitleg bij onze producten?

Meer info en inschrijven

Infoavond

Wil je extra informatie over geboortelijsten? Schrijf je dan in voor één van onze infoavonden.

Meer info en inschrijven

Workshop

Toekomstige en kersverse ouders kunnen bij Dreambaby terecht voor leerrijke en handige workshops.

Meer info en inschrijven