Solden tot -50 %! Nog meer keuze in de winkels!


Krijg tot 40 % korting bij Center Parcs t.e.m. 31/12/2024

Zin om lekker samen met je gezin te genieten in de rustgevende natuur van Center Parcs? Dankzij Dreambaby krijg je tot 40 % korting op je verblijf.

Zo geniet je korting op je verblijf bij Center Parcs:

Ga naar de Dreambaby actiepagina bij Center Parcs. Om toegang te krijgen, moet je de code DRBA24 ingeven. Nu krijg je een overzicht van alle beschikbare verblijven in de deelnemende Center Parcs vakantieparken waarop de actie van toepassing is. In de totaalprijs van elk verblijf dat te zien is, zal jouw korting reeds inbegrepen zijn.

Boek je verblijf bij Center Parcs

Comment bénéficier d’une réduction sur votre séjour chez Center Parcs ?

Rendez-vous sur la page d'action de Dreambaby sur le site de Center Parcs. Pour avoir accès, vous devrez entrer le code DRBA24. Vous aurez alors un aperçu de tous les séjours disponibles dans les domaines de vacances Center Parcs participants auxquels la promotion s'applique. Votre réduction est déjà appliquée dans le prix total de chaque séjour.

Réservez votre séjour chez Center Parcs

Je korting is geldig op een selectie van parken en aankomsten t.e.m. 31/12/2024.


*Niet geldig in combinatie met andere acties, vouchers of voordelen van Center Parcs. Niet geldig op reeds gemaakte boekingen. Geldig op een selectie aankomsten t.e.m. 31/12/2024. Uiterste boekingsdatum: 1/9/2024 en minstens 24 dagen voor aankomst. Niet elk park of elke cottage is voor iedere aankomst beschikbaar. De minimale huurprijs van de cottage, na aftrek van de korting, bedraagt € 99 voor een weekend of midweek, of € 129 voor een weekverblijf. De huur van de cottage is exclusief toeristenbelasting en andere heffingen. Geldig op een selectie Comfort, Premium en VIP cottages. Voorwaarden onder voorbehoud van wijzigingen.