Welkom in onze babywinkel Dreambaby Bree

Marker
© OpenStreetMap contributors
Marker
© OpenStreetMap contributors
Marker
© OpenStreetMap contributors

Openings­uren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Hallo! Ik ben Wendy, teamleader van Dreambaby Bree en trotse mama van een zoontje. Samen met mijn team zet ik me dagelijks met de glimlach in om (toekomstige) ouders te helpen in het maken van de juiste keuzes.


Dreambaby Bree
Wendy Leeters

Welkom in onze babywinkel in Bree

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio Bree, Bocholt en Peer? We verwelkomen je graag in Dreambaby Bree! Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Bij Dreambaby Bree kan je altijd rekenen op een scherpe prijs.


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Bree, Bocholt en Peer maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambabywinkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!