Welkom in onze babywinkel Groot-Bijgaarden (Dilbeek)

Marker
© OpenStreetMap contributors
Marker
© OpenStreetMap contributors
Marker
© OpenStreetMap contributors

Openings­uren

Maandag 10:00 - 18:30
Dinsdag 10:00 - 18:30
Woensdag 10:00 - 18:30
Donderdag 10:00 - 18:30
Vrijdag 10:00 - 18:30
Zaterdag 10:00 - 18:00
Zondag Gesloten

Ik ben Jenne, teamleader van Dreambaby Groot-Bijgaarden (Dilbeek). Ik ben trotse mama van Matse en Jade. Samen met mijn team zet ik me in voor een goede begeleiding van ouders bij één van de mooiste momenten in hun leven. Alvast van harte welkom in onze winkel.

 

Dreambaby Dilbeek
Jenne De Boeck

Welkom in onze babywinkel in Dilbeek

Op zoek naar een babyspeciaalzaak in regio Brussel, Groot-Bijgaarden en Dilbeek? We verwelkomen je graag in Dreambaby Dilbeek! Maak kennis met ons ruim assortiment babyartikelen en ontdek de voordelen van een geboortelijst dichtbij.


Grote merken, kleine prijzen

In ons assortiment vind je hippe babyspullen van zowel de grootste merken als ons eigen merk, Dreambee. Bij Dreambaby Dilbeek kan je altijd rekenen op een scherpe prijs.


Voor iedereen dichtbij

Kiezen voor een babywinkel die voor iedereen dichtbij is? In regio Dilbeek, Groot-Bijgaarden maar ook ver daarbuiten? Dat kan! Vrienden en familie kiezen zelf hoe ze een cadeautje van je lijst schenken: zelf afhalen in een Dreambabywinkel naar keuze, of laten klaarleggen voor jou. Grote of zware babyspullen leveren we bij je thuis. Heb je geen geboortelijst? Maak dan zeker gebruik van onze supersnelle service Click & Collect: voor 15u30 besteld, binnen de 3 uur in jouw Dreambaby-winkel!