5 kerstmarkten op kindermaat

De leukste uitstapjes in december? Naar de kerstmarkt! Houten chalets met glühwein, de geur van gepofte kastanjes en foute kerstliedjes: gezelliger kan bijna niet. Daarom 5 tips voor kerstmarkten waaraan kindjes minstens evenveel plezier beleven als mama en papa …

Veilig het ijs op in Brussel

Winterpret: een grote kerstboom op de Grote Markt van Brussel, een heleboel kinderactiviteiten en een ijspiste met rustige kidszone. Waar wacht je nog op?

Kerstwensen versturen in Luik

Wist je dat de kerstmarkt van Luik de oudste en grootste van België is? En hij is ook heel kindvriendelijk. Verstuur samen met je kindjes een kerstwens uit het speciale kerstpostkantoor!

Ondergrondse kerstmarkt in Valkenburg

Vind je in Valkenburg de beste kerstmarkt van Europa? Het zou kunnen. Ook de kleinste kerstfans zijn er welkom! Twee keer per week trekt de Christmas Parade door de straten. En je kindjes zullen pas écht opkijken als jullie de ondergrondse kerstmarkt in de mergelgrotten bezoeken …

Kerstgedonder in Keulen

Wie aan kerstmarkten denkt, denkt aan Keulen. De stad telt maar liefst 8 kerstmarkten! En eentje daarvan is speciaal voor kinderen. Je kleine rakkers vinden de ‘Bimmelbahn’ de max: een treintje dat jullie van de ene naar de andere kerstlocatie brengt.

Het huis van de Kerstman in Maastricht

Magisch Maastricht: dat is een kerstmarkt, reuzenrad, schaatsbaan, dubbeldekker-draaimolen … En natuurlijk het huis van de Kerstman en zijn elfjes! Plezier voor alle leeftijden.

Met je baby of peuter naar de kerstmarkt? Een wandelwagen of buggy is dan niet altijd handig. Neem eens een kijkje in ons assortiment Draagdoeken en draagzakken.