Accessoires voor wandelwagens en plooibuggy's

                           
Artikelen (  1 - 48 van 130 )
:

Uitstapjes om nooit meer te vergeten

Gebruik #lovedreambaby, tag @dreambaby_be en deel je mooiste herinneringen met ons.

Meer inspiratie

Accessoires voor wandelwagens online kopen: vervolledig je uitrusting!

Ok, je hebt je dus een uitstekende plooibuggy of wandelwagen aangeschaft: klaar om samen met je baby de wereld te ontdekken. Al snel zal je merken dat dit nog maar het begin is. Je kan je wandelwagen namelijk pimpen tot je eigen multifunctioneel transportmiddel. Accessoires voor wandelwagens online kopen is een boeiende bezigheid. Het is jouw manier om je kinderwagen te personaliseren naar je eigen smaak en voorkeuren. Kan je niet wachten om jouw exemplaar een upgrade te geven? Ontdek ons ruim assortiment accessoires voor wandelwagens in de webshop.

Accessoires voor plooibuggy’s en wandelwagens: onze uitgebreide optielijst

Smaken en voorkeuren verschillen. De ene baby wil zijn parasolletje liefst ook als houvast gebruiken, de andere heeft liever zijn fruitsapje binnen handbereik. De ene ouder neemt grote broer of zus mee aan de hand, de andere zet het oudste kindje op een aangehecht meerijplankje… Voor werkelijk elke specifieke nood is er een oplossing. Accessoires voor wandelwagens kopen doe je best niet ondoordacht. Overdaad schaadt, maar wanneer je jouw accessoires zorgvuldig uitkiest, wordt iedere uitstap gegarandeerd een geheel nieuwe ervaring. Zo kan je eindeloos rondkuieren met een dolgelukkige baby voor je uit.

Een greep uit ons aanbod:

  • Voetplankjes
  • Parasolletjes
  • Regenschermen
  • Extra zitjes
  • Voetenzakken
  • Adapters

Stel jouw ideale kinderwagen samen in de Dreambaby-webshop! Is je kleintje ondertussen groot genoeg? Dan kan je ook onze verhoogkussens voor de auto hier online kopen.