Babyfoons

                       
Artikelen (  1 - 42 van 42 )
:

Babyfoon online kopen? Met Dreambaby slaap je op beide oren!

Ligt je baby te slapen? Ook dan hoef je niets van je wondertje te missen. Meer nog: je wilt als ouder de veiligheid van je kind natuurlijk permanent kunnen monitoren. Een babyfoon online kopen bij Dreambaby is de gemakkelijkste manier om je kindje zonder zorgen in een andere ruimte te laten. Je kan kiezen voor een audiobabyfoon of je kan een babyfoon met camera bestellen als je ook graag met je eigen ogen je baby in de gaten houdt. Wil je vanaf je smartphone een oogje in het zeil houden? Dan komt een smartbabyfoon met wifi goed van pas!

Wat is de beste babyfoon?

Er zijn duizelingwekkend veel babyfoons op de markt. Om je te helpen het kaf van het koren te scheiden, helpen we je graag op weg bij de zoektocht naar jouw geschikte toestel. Sowieso kan je in ons assortiment natuurlijk alleen babyfoons online kopen die hun kwaliteit ruimschoots bewezen hebben!

  • De allerbelangrijkste eigenschap van een goede babyfoon is ongetwijfeld het bereik. Of het nu gaat over geluids-, beeld- of bewegingsdetectie; het signaal moet altijd haarscherp doorkomen. De meeste babyfoons maken hiervoor gebruik van DECT of wifi.
  • De batterijduur is een belangrijke factor om in rekening te brengen.
  • Erg handig is ook een terugspreekfunctie. Hiermee kan je je baby ook vanop afstand sussen.
  • Andere opties zijn eerder subjectief: heb je graag beeld of zelfs meerdere camera’s? Verkies je een exemplaar met smart functies en een app? Of mag het een basic analoog geluidstoestel zijn? Speelt het budget een rol?...

Bij Dreambaby zal je altijd de babyfoon online kopen die voor jou en je kindje het beste werkt. Bekijk ook onze andere handige babyuitzetartikelen, zoals de baby accessoires voor autostoelen!