Badtextiel

                       
Artikelen (  1 - 48 van 192 )
:

Jouw mooiste Dreambaby-momenten

Gebruik #lovedreambaby, tag @dreambaby_be en deel je mooiste herinneringen met ons.

Meer inspiratie

Badtextiel voor de baby online kopen: zorgzame stoffen voor verzorgde kindjes

De babyhuid is erg gevoelig. Die ga je dus niet ondoordacht met gelijk welke stof te lijf. Wat je nodig hebt zijn stoffen die tegelijk zacht aanvoelen en toch grondig reinigen en drogen. Daarom is badtextiel voor je baby online kopen bij Dreambaby een zeer goede keuze. Onze washandjes, handdoekjes en ander textiel voelt aan als een streling, maar doet exact wat het moet doen: grondig wassen en ook efficiënt drogen. Zo is je baby niet alleen makkelijk weer helemaal schoon, hij is ook volledig droog. Dat laatste is minstens even belangrijk voor de gezondheid. Ook temperatuurverschillen kunnen je kindje immers parten spelen, zeker wanneer hij nat is.

Badartikels voor je baby bestellen: hierop moet je letten

Enkele eigenschappen zijn extra belangrijk bij het wassen van jouw kleine spruit. Zo is het absorptievermogen bepalend bij het wascomfort. Ook de mate waarin een stof haar zachtheid behoudt, speelt een belangrijke rol. Je badtextiel moet natuurlijk ook telkens weer brandschoon zijn na het wassen. Let dus zeker ook op de wastemperatuur: die ligt best hoog genoeg! Na het badje springt je blinkend propere kindje dan voldaan in een frisse badjas. Bij Dreambaby kan je alle mogelijke badtextiel online bestellen. Zo heb je meteen alles in huis om jouw kleintje elke keer opnieuw een fris en deugddoend badje te geven!

Na zo’n badje kan je kleintje dan heerlijk ontspannen. Daarvoor kan je hier natuurlijk ook een zalige relax online kopen.