Borstvoeding

                       
Artikelen (  1 - 48 van 80 )
:

Borstvoeding producten bestellen bij Dreambaby: alles om het voeden makkelijker te maken

Borstvoeding geven is een van de meest intense vormen van verbinding met je baby, al geldt dit natuurlijk ook voor flesmomentjes. Maar soms lukt het niet meteen om je baby goed aan te leggen of lijk je te weinig moedermelk te produceren… Dat kan weleens frustraties teweegbrengen. Geen nood: met de juiste flesjes, spenen en ander toebehoren zorg jij ervoor dat je kindje alles krijgt wat hij nodig heeft. Borstvoeding producten bestellen bij Dreambaby, dat is kiezen voor een vlekkeloze start én een onbreekbare band tussen moeder en kind.

Borstvoeding producten online kopen: een soepel voedingsaanbod voor je kind

Wie borstvoeding geeft, is al lang niet meer gebonden aan het ritme van de natuur alleen. Met allerlei handige hulpmiddelen bepaal je zelf hoe het voedingsschema er voor jou en je kind uitziet. Meer nog: je bepaalt ook hoe makkelijk je het voor jullie beiden maakt. Afkolven, bewaren, aanbieden met de juiste speen… door de omvang van ons assortiment doe je dit allemaal met het allergrootste comfort. Onze handige producten voor borstvoeding kan je makkelijk online bestellen.

Welke fopspeen bij borstvoeding?

Het is aangeraden om je baby pas een fopspeen te geven nadat de borstvoeding goed op gang is. Zo vermijd je zuigverwarring en zal je de echte hongersignalen beter onderscheiden van de zuigreflex. Welke fopspeen je dan geeft: die keuze maakt je baby.

Hoe lang blijft borstvoeding goed?

Afgekolfde melk blijft in de koelkast nog zo’n 5 dagen goed. Dit geeft je dus een behoorlijke dosis flexibiliteit.

Stressreductie is een belangrijk missie voor Dreambaby. Wil je ook ’s nachts op je beide oren slapen? Dan is een ademhalingscamera online kopen wellicht een slimme zet!.