Draagdoeken en Draagzakken

               
Artikelen (  1 - 48 van 48 )
:

Uitstapjes om nooit meer te vergeten

Gebruik #lovedreambaby, tag @dreambaby_be en deel je mooiste herinneringen met ons.

Meer inspiratie

Een draagdoek online kopen bij Dreambaby: je baby heerlijk dichtbij

Door je baby dicht tegen je aan te houden voelt hij zich beschermd, terwijl hij samen met jou de wereld ontdekt. Je nabijheid geeft vertrouwen, zodat je kindje een emotionele basis opbouwt die latere onafhankelijkheid stimuleert. Ook jullie band wordt natuurlijk versterkt. Het zachtjes wiegen is bovendien erg comfortabel; ideaal voor een heerlijk dutje dicht tegen mama of papa. Bij Dreambaby kan je alvast jouw draagdoek online kopen om al deze voordelen ten volle te benutten!

Welke draagdoek is het beste?

Draagdoeken zijn er in alle maten en vormen. De ene ouder kiest ervoor om zich een strak model aan te schaffen, terwijl de andere liever een babydraagzak zal kopen. Sommige draagdoeken bestaan uit alleen een lange lap zachte stof, andere hebben een soort ‘harnas’ om een optimale ergonomie te garanderen. Alle soorten hebben hun voordelen. Bij de ene soort primeert de zachtheid, de andere garandeert optimaal comfort bij lange wandelingen… De keuze wordt bepaald door jouw persoonlijke voorkeur en natuurlijk die van je kindje. Een elastische draagdoek om te knopen kopen? Of toch liever een stevige geweven stof? Bij Dreambaby heb je alvast een ruime keuze aan kwaliteitsvolle exemplaren aan scherpe prijzen!

Om de heerlijke ervaring voor je kleine schat helemaal compleet te maken, kan je bij ons ook altijd de perfecte fopspeen kopen!