Een tweeling dragen? Het is mogelijk!

Tweeling of kindjes die elkaar snel opvolgen: hun tegelijk dragen is mogelijk met bepaalde draagdoeken… en een beetje techniek!

Een tweeling wordt vaak prematuur geboren. De kleine baby’s hebben nog meer nood aan huidcontact met mama of papa. Dragen is dus de ideale oplossing voor je tweeling. Als je niet volledig overtuigd bent van het idee om twee kindjes tegelijkertijd te dragen, kan je ook kiezen om een kindje in de draagdoek te dragen terwijl het andere kindje in de wandelwagen of buggy zit.

De BB-Slen draagdoek

Babylonia heeft een lang en stevig draagdoek ontworpen waarmee ouders twee kinderen tegelijkertijd kunnen dragen: de BB-Slen.

Dankzij deze geweven en stevige draagdoek, in de langste versie 560 cm, kan je 2 kindjes op je buik, 1 kindje op je buik en 1 kindje op je rug of 1 kindje op elke heup dragen.

De korte versie van 490 cm kan je ook gebruiken om twee kinderen te dragen: plaats het eerste kindje op je buik in een eerste draagdoek en het andere kindje in een tweede draagdoek op je rug.

Hier kan je de draagtechnieken van de BB-Slen raadplegen: op de buik, op de heup of op de buik en rug. Als je geen expert bent in dragen, ga je dan zeker informeren. Er worden verschillende cursussen rond dragen georganiseerd die je zullen helpen om er meer vertrouwd mee te raken.

De mei tai BB-Tai

Als je je meer op je gemak voelt met kant-en-klare draagoplossingen, dan kies je best voor de 2 BB-Tai van Babylonia. Zo kan je een kind op je buik dragen en het andere kindje op je rug.