Dreambee

Een kindje brengt leven in huis én ook een pak spulletjes. Ben je verliefd op een leuke babycollectie, dan wil je er het liefst alles van hebben. Dat is precies waar ons eigen merk Dreambee voor staat: makkelijk je hele uitzet in één stijl kunnen samenstellen. In onze basislijn en twee themacollecties vind je alle artikelen die je kleintje nodig heeft. Ze zijn van onberispelijke kwaliteit en je koopt ze voor een scherpe prijs. Wil je later nog dingen bijkopen? Geen probleem. Je kan alle Dreambee-collecties het hele jaar door verkrijgen.


NIEUW: Lila & Lou
Deze luiaards zorgen voor een flinke dosis donzigheid in de gloednieuwe collectie. Roze voor meisjes en blauw voor jongens? Dit onafscheidelijke duo verrast je baby liefst samen!

Niyu: een pinguïn op een wolkje
Lieve Niyu is een dromer. Op zijn wolkje zweeft hij van artikel naar artikel om jouw baby’tje in hogere sferen te brengen…

Essentials, de basis!
Op zoek naar zachte basisstuks voor je uk? In de Dreambee-lijn Essentials vind je kleertjes in neutrale tinten die perfect combineerbaar zijn met onze andere collecties. Laat je inspireren!