Ga je weer aan het werk en staat je kleintje op het punt om zijn of haar eerste stapjes in de kinderopvang te zetten? Of is de allereerste schooldag al aangebroken? In ieder geval is het tijd om weer naar school te gaan!
In onze blog geven we je tips om de eerste dag van je kind op school of in de kinderopvang soepel te laten verlopen. We helpen je ook om stress te vermijden die deze grote veranderingen met zich mee kunnen brengen.


Eerste keer naar de kinderopvang

Na die eerste maanden intens samenzijn is het tijd om je kindje deels toe te vertrouwen aan een crèche of onthaalouder. Natuurlijk wil je liefst zo goed mogelijk voorbereid zijn. Om je hierbij te helpen hebben we een handig overzicht gemaakt met alle spulletjes die zeker niet mogen ontbreken in de tas van je kindje. En om ervoor te zorgen dat er niets van die spulletjes verloren gaat, kan je bovendien genieten van 15 % korting op het hele assortiment handige gepersonaliseerde naamstickers en kledinglabels van goedgemerkt.

Ook interessant

Zo kies jij de ideale opvang

Lees artikel

De eerste keer naar de crèche, hoe overleef jij het?

Lees artikel

Eerste schooldag

Het is zover: de eerste schooldag! Voor je kindje en jezelf kan dit heel spannend zijn. Het is dan ook een mijlpaal waarbij wat kriebels in de buik (en misschien een traantje) onvermijdelijk zijn. Natuurlijk wil je je kindje optimaal voorbereiden op de grote dag. Om je hierbij te helpen hebben we een handig overzicht gemaakt met alle must-haves voor een flitsende start van de schoolcarrière. Vink je samen met je kindje af? En om ervoor te zorgen dat er niets van de nieuwe schoolspulletjes verloren gaat, kan je bovendien genieten van 15 % korting op het hele assortiment handige gepersonaliseerde naamstickers en kledinglabels van goedgemerkt.