Fopspenen en bijtringen

                           
Artikelen (  1 - 48 van 196 )
:

De perfecte fopspeen online kopen bij Dreambaby? Je baby weet waarom!

De fopspeen, het is een onmisbaar voorwerp bij zowat iedere activiteit: slapen, spelen, rondkijken, familiebezoek… Waar je baby is, is ongetwijfeld ook zijn fopspeen. Het is een eenvoudige, maar superefficiënte tool om je onrustige baby te kalmeren. Let wel: zo’n belangrijk attribuut moet voldoen aan enkele belangrijke voorwaarden om de ontwikkeling van je kindje maximaal te ondersteunen. Een fopspeen online kopen bij Dreambaby is kiezen voor kwaliteit én gepaste zorg.

Welke fopspeen is het beste?

Er zijn enorm veel soorten fopspenen en bijtringen. Dat heeft zo zijn redenen. Hoe klein deze tools ook zijn: ze zijn erg belangrijk voor het welbehagen van je kind én de juiste mond- en tandontwikkeling. Baby’s worden geboren met een sterke zuigbehoefte. Om die te vervullen, kan je ze natuurlijk niet de hele tijd aan de fles of moederborst zetten. Een bijtring of fopspeen bestellen is dus een van de allereerste prioriteiten. Een fopspeen helpt bij de ontwikkeling van de mond- en kaakspieren en houdt de neusademhaling vrij. Het is ook een belangrijk element in bed: met een fopspeen draait je kindje zich minder makkelijk met het gezicht tegen de matras of onder de dekens. Zorg ervoor dat je een speen hebt voor de juiste leeftijd. Kies rubber voor een optimaal natuurlijke speen of siliconen voor extra stevigheid. Al onze spenen zijn BPA-vrij, een vereiste die zeker ook op je lijstje hoort. Bij Dreambaby kan je altijd de meest kwalitatieve fopspeen voor je baby kopen. Lees: de fopspeen die jouw kindje veilig het meeste comfort schenkt.

Op zoek naar motorische en visuele speelprikkels? Dan vind je hier ook de nodige speelbogen en spiralen voor jouw kleine schat!