Alle artikelen van Alecto

Alecto, voor ouders zonder zorgen

Alecto, toonaangevende babycare-producten

Alecto is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in elektronische babyverzorgingsproducten. Het merk ontwerpt slimme en tegelijk ook betaalbare producten die het leven van jonge ouders gemakkelijker maken. Alle producten werden door eigen specialisten ontwikkeld, getest en verbeterd in hun testcentrum in Nederland. Op deze manier zorgt Alecto ervoor dat het steeds de beste kwaliteit levert.

Om baby’s de beste zorgen te bieden, ontwikkelde Alecto al meer dan 70 babycare-producten. Eén van Alecto’s meest geprezen en bekendste babyproducten is ongetwijfeld hun babyfoon. De babyfoons van Alecto wonnen reeds meerdere prijzen, zoals de prijs voor Beste koop en Beste uit de test. Naast babyfoons ontwikkelde Alecto ook talrijke producten die ouders helpen hun kind te voeden en zijn gezondheid te controleren.

Artikelen (  1 - 18 van 18 )
:

Zorgeloos ouderschap dankzij slimme technologie

De slimme hoogtechnologische producten van Alecto verlichten de zorgen van de moderne ouders. Dankzij de babyfoons van Alecto kan je van op afstand luisteren naar je slapende baby. Om je baby ook letterlijk in het oog te kunnen houden wanneer hij slaapt, is er een handige beeldbabyfoon. Last van irritante muggen ‘s nachts? Gebruik dan een insectenvanger om ze weg te houden bij je baby. Met een rookmelder maak je je babykamer nog veiliger. Om je baby zelf ook een gerust gevoel te geven is er het LED-nachtlampje.