• Home
  • Merk: BabyBjörn
       
Babybjörn

Echt draagcomfort, voor jou en je kindje

BABYBJÖRN

Dichtbij jou zijn is belangrijk voor je kleintje. Met mama of papa dichtbij zich, krijgt je baby een veilig en rustgevend gevoel. Dit versterkt jullie band en heeft een positieve impact op de ontwikkeling van je kindje. Voor de ontwikkeling van hun eerste wipstoel in 1961 werkten BABYBJÖRN-oprichters Björn en Lillemor nauw samen met kinderartsen. In de jaren 70 zag men de noodzaak in van nabijheid, waarop de artsen Björn vroegen om een draagzak voor baby’s te ontwikkelen. Tot op vandaag wordt het Zweedse familiebedrijf door artsen en specialisten bijgestaan voor de ontwikkeling van haar kwaliteitsproducten.

Momenteel biedt BABYBJÖRN volgende modellen draagzakken aan:

BABYBJÖRN Draagzak Mini

BABYBJÖRN Draagzak Mini

Klein, gebruiksvriendelijk en lekker zacht. Je pasgeboren baby voelt zich prettig in deze draagzak die de rug, de beentjes en heupen van je kleintje goed ondersteunen. Door het flexibele materiaal kun je de positie en de natuurlijke C-vorm van de rug met je handen controleren. De hoofdsteun is dan weer stevig en verstelbaar om het hoofdje en de nek te ondersteunen.

Aanbevolen voor kindjes tot 6 maanden die 3,2 tot 11 kg wegen.

BABYBJÖRN Draagzak Move

BABYBJÖRN Draagzak Move

Gebruiksvriendelijk en ergonomisch voor jou en je baby. De ingebouwde rugsteun, heupriem en gevoerde schouderbanden verlichten de druk voor jullie beiden. Een luchtige stof in mesh zorgt voor voldoende ventilatie, en de verstelbare hoofdsteun, beenpositie en lengte verhogen het comfort voor je kindje. Je doet de draagzak snel en eenvoudig om en af.

Aanbevolen voor kindjes die 3,5 tot 12 kg wegen.

BABYBJÖRN Draagzak One Air en BABYBJÖRN Draagzak One Cotton

BABYBJÖRN Draagzak One Air en BABYBJÖRN Draagzak One Cotton

Ergonomisch en flexibel. Deze draagzakken voor op de buik en op de rug zijn beschikbaar in mesh en katoen. Het maximale zitoppervlak voor je kindje is bij deze draagzakken breder, en ook de hoofdsteun is hoger. Alle instellingen zijn traploos, zodat je zelf van bij de geboorte de precieze grootte kan kiezen.

Aanbevolen voor kindjes die 3,5 tot 15 kg wegen.

BABYBJÖRN Draagzak Harmony

BABYBJÖRN Draagzak Harmony

Onze ergonomische draagzak Harmony is gemaakt om de nabijheid tussen baby en ouders te vergemakkelijken en om het dagelijkse leven van jonge gezinnen een beetje gemakkelijker te maken. Het biedt ademende en comfortabele stoffen, een intuïtief en gebruiksvriendelijk ontwerp en is zorgvuldig ontworpen tot in de kleinste details, zodat ouders zich kunnen concentreren op wat het belangrijkst is: die kostbare momenten met hun baby.

Aanbevolen voor kindjes die 3,5 tot 15 kg wegen.

BABYBJÖRN Wipstoeltje

BABYBJÖRN Wipstoeltje

Wipstoeltje Bliss en Wipstoeltje Balance soft zijn een knus plekje waar je baby dicht bij je kan spelen of rusten terwijl jij een douche neemt of eten kookt. De stoffen zijn speciaal ontworpen voor kleine baby’s en aangepast aan de gevoelige huid. Wanneer je kindje met zijn beentjes trappelt en met zijn armpjes zwaait, schommelt het wipstoeltje lichtjes. Je hebt geen batterijen nodig, want het babystoeltje loopt op pure en ongerepte speelvreugde! Door in het wipstoeltje te spelen, traint je kindje zowel zijn motoriek als balans. Kortom beproefd, vertrouwd en geliefd bij zowel kindjes als ouders sinds de jaren ’60.

Laat je inspireren

Alle artikelen van BabyBjörn

Artikelen (  1 - 19 van 19 )
: