• Home
  • Merk: Babylonia
               

Babylonia, draagdoeken en meer

Babylonia, in de ban van babydragen

Babylonia is een Belgisch merk dat het meest gekend is voor haar draagdoeken. Het merk werd opgericht door Ingrid Guikers, een moeder die zich verdiepte in het babydragen en deze passie graag wilde delen met andere ouders. Het assortiment van Babylonia breidde al snel uit van draagdoeken tot knuffelpopjes, hangmatjes en bola’s.

Babylonia ontwikkelt al haar producten vanuit de visie van natuurlijk omgaan met kinderen. Babylonia helpt je om je zwangerschap comfortabel te laten verlopen en te doen wat het beste is voor je kind. Bovendien zijn alle producten gemaakt van natuurlijke en biologische materialen op een verantwoorde en eerlijke manier in Fair Trade ateliers in India en Mexico.

Alle artikelen van Babylonia

Artikelen (  1 - 22 van 22 )
:

Het beste comfort voor moeder en kind

De producten van Babylonia bieden het beste voor zowel moeder als kind. Met een draagdoek kan je je baby heel de dag lekker dicht bij je houden. Maak je keuze tussen de verschillende modellen zoals de draagdoek BB-TAI, draagdoek BB-Slen, draagdoek Tricot Slen en nog veel meer. Daarnaast zijn er ook de borstvoedingskussens die het voeden nog aangenamer maken voor mama en baby. Een bola is een leuk accessoire voor mama en heeft bovendien ook een rustgevend effect op je baby tijdens en na de zwangerschap.