• Home
  • Merk: Babymoov
                       
BABYMOOV

Betrouwbaar en hoogtechnologisch

BABYMOOV

Babymoov ontwikkelt al sinds 1998 producten die het leven van ouders makkelijker maken zodat ze meer gelukzalige momenten met hun baby kunnen doorbrengen. De producten van Babymoov worden gekenmerkt door betrouwbaarheid, vooruitstrevende technologie en design. Babymoov hecht ook bijzonder veel waarde aan een nauw contact met moeders en deelt zijn babyexpertise graag met hen.

Babymoov is bekommerd om het welzijn en de gezonde ontwikkeling van je baby. Het merk ontwikkelde daarom een uitgebreid assortiment aan producten die de veiligheid en comfort van je baby garanderen. Samen met Babymoov zorg je ervoor dat je baby een veilige start in het leven neemt.

Alle artikelen van Babymoov

Artikelen (  1 - 28 van 28 )
:

Zorgeloos mooie herinneringen maken

Babymoov laat je toe om samen met je baby mooie herinneringen te maken. Dankzij hun uiterst technologische en betrouwbare babyfoons hoef je nooit meer bezorgd te zijn wanneer je baby een slaapje doet. Met de Luchtbevochtiger behoudt de lucht in de babykamer de perfecte vochtigheidsgraad. Buitenspelen zonder last te hebben van de zon kan je baby in de Uv-werende pop-uptent. In de woonkamer kan je baby veilig in de babyswing  zitten. Rusten kan je baby op een ergonomische matras van Babymoov! Wanneer je gaat wandelen kan je gemakkelijk al je babyzaken meenemen in een verzorgingstas van Babymoov. En in de keuken helpt de Nutribaby mixer-stoomkoker je om de lekkerste maaltijden te bereiden voor je baby.