• Home
  • Merk: Béaba
                           
Béaba

Ouder zijn is kinderspel

BÉABA

Béaba® bedenkt en ontwerpt al 30 jaar verzorgingsartikelen voor baby’s die je het leven aangenamer maken. Zo kan je nog meer genieten van wat echt belangrijk is. Het merk heeft een uitgebreid gamma stijlvolle en slimme artikelen uitgewerkt die vast en zeker passen bij jouw smaak en stijl. Ze vergezellen je tijdens elke fase van je ouderschap en zijn elk op hun manier uniek, praktisch en ergonomisch. Zo maken ze perfect deel uit van je dagelijkse leven.

De Babycook en zijn accessoires

Met de Babycook van Béaba® tover je altijd gezonde maaltijden op tafel. Door het eten zachtjes te stomen, blijven alle natuurlijke vitamines en mineralen nog beter bewaard. Je kiest uit vier functies; stomen, blenden, opwarmen of ontdooien. Het blenden kan in verschillende standen, van pureren tot grote stukjes. Zo kan je de maaltijd altijd aanpassen aan de leeftijd van je kindje. Kortom, de Babycook is je beste hulp voor een gezonde voeding én een blije baby.

Ontdek het gamma

Samen genieten met Béaba®

Dankzij het bestek, het servies en de slabbetjes van Béaba® wordt elke maaltijd een feest! Al deze artikelen zijn bedacht met één doel voor ogen: aan tafel ten volle genieten van elke maaltijd én van elkaar.

Naar het Béaba-assortiment

Dollen in de badkamer

Ook de badkamerbezoekjes worden nóg leuker met Béaba®. Zo is het water is altijd perfect op temperatuur dankzij de badthermometer en met een zachte borstel leg je alle onwillige haartjes in de plooi. Zelfs de neusreiniger is niet over het hoofd gezien!

Ontdek het assortiment

Met een gerust hart op avontuur

Béaba® denkt aan alles, zodat jullie onderweg nog meer plezier kunnen maken. Zo kan je bijvoorbeeld een superpraktische verzorgingsrugzak meenemen, of doseerdoosjes voor poedermelk. Met de Béaba®-artikelen ligt de wereld aan jullie voeten!

Ga op pad

Alle artikelen van Béaba

Artikelen (  1 - 48 van 60 )
: