• Home
  • Merk: Bobux
           
Béaba

Lichte voeten met Bobux

BOBUX

Bobux is een merk uit Nieuw-Zeeland dat gespecialiseerd is in kinderschoenen. Vanaf de geboorte tot de eerste stapjes begeleidt Bobux je kind met lichte en ergonomische schoenen. Al sinds Bobux opgericht werd in 1991, ontwikkelde het merk schoenen die de voetjes van je kind op een natuurlijke manier laten ontwikkelen en ze efficiënt beschermen. Bobux werd ontwikkeld door een team van voet-experten die de bewegingen van spelende kinderen aandachtig bestudeerden. Op deze manier konden ze hun ontwerpen aanpassen aan de anatomische behoeften van je baby. Bovendien zijn de specialisten van Bobux ook altijd op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op hun gebied.

Alle artikelen van Bobux

Artikelen (  1 - 33 van 33 )
:

Een Bobux schoen voor elke fase van de ontwikkeling

Bobux ontwikkelt schoenen in lijn met de ontwikkeling van je kind. Zo zijn de schoenen New-B perfect voor kindjes die nog niet kunnen wandelen. Dankzij hun lichte en soepele design beschermen de New-B schoenen van Bobux de voeten van je kindje zonder dat ze hun ontwikkeling in de weg staan.
De Soft Soles schoenen zijn dan weer ideaal om je kleinte te vergezellen wanneer hij al kruipend de wereld gaat verkennen.