• Home
  • Merk: Bola
       

De bola: een rustgevend zwangerschapsbelletje

Een bola: mooi voor mama’s, rustgevend voor baby’s

Een zwangerschapsbelletje of Bola is een origineel sieraad dat zijn oorsprong vindt in de Mexicaanse cultuur. Een bola bestaat uit een handgemaakt balletje met een xylofoontje erin, bevestigd aan een lange ketting. Het dragen van een bola geeft niet alleen een mooie finishing touch aan je zwangerschapslook, maar heeft ook een praktisch nut voor je baby.

Vanaf 20 à 24 weken kan je baby in de baarmoeder geluiden horen en herkennen zoals je stem, je hartslag en het gerinkel van een bola. Door een bola laag op je buik te dragen zal je baby het zachte gerinkel zowel voor als na de geboorte als rustgevend ervaren. Wanneer je baby na de geboorte een moeilijk moment heeft, kan je hem gemakkelijk kalmeren door hem het vertrouwde geluid van de bola opnieuw te laten horen.

Alle artikelen van Bola

Artikelen (  1 - 4 van 4 )
:

Kies de bola die het best bij je past

De bola’s van Babylonia vind je in verschillende designs zodat ze perfect aansluiten bij de persoonlijke stijl van alle jonge moeders. Versierd met schattige kleine handjes of voetjes, sterretjes, hartjes, of liever een chiquere versie met zilverkleurige steentjes erin? Ontdek hier welke bola van Babylonia het best bij je past. Om je zwangerschapsbelletje een elegantere uitstraling te geven, kan je het bevestigen aan een verzilverde ketting van Babylonia.