• Home
  • Merk: Boon
       

Boon, uitvindingen voor eigentijdse ouders

Functionele spulletjes met een buitengewoon design

Functionele spulletjes met een buitengewoon design

Boon is een innovatief babymerk, opgericht in 2004 door Ryan Fernandez en Rebecca Finell. Bij het ontwerp van nieuwe producten vertrekt Boon steeds van de werkelijke noden van ouders en baby’s om hen te helpen hun leven gemakkelijker te maken. Boon staat garant voor functionaliteit met een geweldig design aan een betaalbare prijs.

Boon besteedt enorm veel aandacht aan design en vormgeving en biedt ouders steeds de meest stijlvolle en eenvoudige ontwerpen. Boon ontwikkelde handige spulletjes voor overal in huis: aan tafel, in de badkamer, in de slaapkamer en onderweg. Alle producten vallen op door hun kleurrijk design, vaak gebaseerd op natuurlijke elementen, en bevatten bovendien een grote dosis ‘fun’!

Alle artikelen van Boon

Artikelen (  1 - 4 van 4 )
:

Boon zorgt voor kleur in je huis

Fleur je huis op met de fleurige babyspullen van Boon! Voor in de keuken is er het prachtige Grass-droogrek waarop je de babyflesjes ondersteboven kan laten uitlekken nadat je ze gewassen hebt met de handige Forb-flessenborstel. Op het Grass-droogrek kan je ook de plastieken Stem-bloem of Twig-boom bevestigen waaraan de accessoires kunnen drogen. Voor in de badkamer ontwierp Boon het leukste badspeelgoed, uren speelplezier verzekerd! Na het baden kan het speelgoed gemakkelijk opgeborgen worden in het Whale Pod of Frog Pod opbergbakje.

Boon zorgt voor kleur in je huis