Filteren

Alle artikelen van Chicco

Chicco, veilige babyproducten voor elk moment van de weg

De specialist op vlak van kinderverzorging op maat van je kindje

Al meer dan 60 jaar draagt Chicco bij aan het geluk van kinderen. Het Italiaanse merk biedt een breed assortiment aan dagelijkse babyartikelen aan: van een wandelwagen, autostoel tot een handige eetstoel. Voor elke groeifase van je kindje vind je een babyartikel van Chicco dat eenvoudig is in gebruik en voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Chicco wil zijn klanten steeds het beste aanbieden. Daarom heeft het een onderzoekscentrum opgericht dat toegewijd is aan de kennis van kinderen en hun psychologische, lichamelijke, affectieve en relatieve behoeften. Voor het ontwikkelen van producten die bijdragen aan het geluk van kinderen luistert Chicco naar de suggesties van ouders, kinderartsen en pedogogen.

Artikelen (1 - 60 van 81)
:
:

Voor elk moment van de dag is er een product van Chicco

Baby wordt glimlachend wakker is zijn Next2Me-wiegje. Een heerlijk knuffelmomentje: mama kleedt hem aan op de wastafel Cuddle & Bubble. Als zijn Natural Feeling-zuigfles opgewarmd is in de flesverwarmer, geniet baby van zijn maaltijd in de eetstoel Polly Magic. Klaar om te vertrekken? Zonder enige inspanning heeft mama de wandelwagen al opgevouwen en zit baby klaar in zijn autostoel om op uitstap te vertrekken! Weer een mooie dag die begon met Chicco…