• Home
  • Merk: Childhome
           
Childhome

Thuis of onderweg, als ouder was je nog nooit zo stijlvol!

CHILDHOME

Het verhaal van Childhome begint in België in 1985. Al meer dan 38 jaar creëren we stijlvolle interieurs en maken we trendy reizen mogelijk voor ouders en hun kleintjes. Kinderstoelen, luiertassen, meubilair, decoratie, textiel,... Childhome biedt het allemaal en nog veel meer!

Al onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en de veiligheid van het kind staat centraal. Het is onze missie om functionele en trendy producten te creëren om ouders te ondersteunen in de opvoeding van jonge kinderen zonder in te boeten aan stijl.

MOMMY BAG

MOMMY BAG

Dit is niet zo maar een verzorgingstas. Dit is een Mommy Bag ®. Het ene item dat je als jonge moeder echt nodig hebt. Van het eerste kraambezoek tot het afzetten van de kinderen aan de schoolpoort. Je Mommy Bag ® helpt je door elk ‘#momlife’-moment. De Mommy Bag® is de Mary Poppins onder de luiertassen. Dankzij het grote ontwerp en de handige opbergfuncties kan je alles meenemen wat jouw baby nodig heeft. Met zijn stijlvolle ontwerp is het een echte must-have geworden voor moeders wereldwijd.

EVOLU

EVOLU

Trendy 2-in-1 kinderstoel met duurzame kunststof zitting en natuurlijke poten die kunnen worden aangepast aan 2 tafelhoogtes: standaard eettafel van 75 cm en een kindertafel van 50 cm. De eenvoudige montage maakt het gemakkelijk om de hoogte van de Evolu 2 te veranderen. Voorzien van een 5-punts veiligheidsgordel en een afneembare veiligheidsbumper. De Evolu 2 kinderstoel is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 6 jaar oud. Met de optionele lange poten kan de kinderstoel worden aangepast aan een kookeiland van 90 cm

EVOSIT

EVOSIT

De Evosit biedt kindjes een veilige plaats aan tafel, aangepast aan elke levensfase, zodat ze al vanaf jonge leeftijd kunnen meegenieten van waardevolle momenten met hun gezin. Met z’n nieuwe design komt deze stoel stijlvol tot z’n recht in elk interieur. Aan de buitenkant is elke schroef zorgvuldig weggewerkt zodat enkel pure vormen en lijnen overblijven. Een plezier om naar te kijken!

TEDDY

TEDDY

Een mooie kinderkamer is natuurlijk pas helemaal af wanneer deze van leuke decoratie voorzien is. Daarom bieden wij een erg ruim gamma aan van de leukste decoratieartikelen. Denk hierbij aan kindertapijten, knuffeldieren, decoratieve kussens en veel meer! Onze decoratie is perfect met elkaar te combineren. Op die manier kan je de kinderkamer geheel volgens eigen smaak inrichten en afwerken. Maak van de kinderkamer de blikvanger van het huis!

TIPI

TIPI

Wat is er cooler dan een echt tipibed of huis kinderbed in de kinderkamer? Niets natuurlijk! Onze tipi en huis bedframes zijn supergemakkelijk te monteren en brengen een hippe sfeer in de kamer. Slapen was nog nooit zo leuk! Verder voorzien wij de nodige accessoires om het geheel zo comfortabel mogelijk te maken. Denk hierbij aan lattenbodems, matrasjes, textiel, covers en schattige canvas kussentjes. Werk het geheel af met lichtjes en de gezelligste kinderkamer van de buurt is een feit!

KINDERMEUBELS

KINDERMEUBELS

Alle ouders willen van de babykamer een echte blikvanger maken. Dat begrijpen wij maar al te goed bij Childhome. Net daarom bieden wij een ruime collectie aan van alle mogelijke babymeubelen en kindermeubelen. Denk hierbij aan babybedjes, verzorgingstafels, parken, ladekasten en nog veel meer! Onze meubelen zijn voorzien van tijdloze, neutrale en strakke designs. Zo vormen ze de perfecte basis om te combineren met kleurrijke accessoires! Bovendien voldoen onze babymeubels aan alle nodige normen, lekker veilig!

Alle artikelen van Childhome

Artikelen (  1 - 32 van 32 )
: